Gość: MOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Błagam, pomóżcie i powiedzcie zbłąkanej, jak usunąć grzyb na łączeniu wanny z glazurą - pod silikon draństwo się dostało. Help!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joolanta Re: grzyb w łazience 22 lata temu przede wszystkim "naprawic" wentylacje w lazience, jesli nie to grzyb bedzie powracal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mop Re: grzyb w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu joolanta, wentylacja jest sprawna - pleśń wylazła po 4 latach w miejscu, skąd jest ją trudno usnunąć w dodatku miejsce to jest bardzo podatne na wszelkie takie akcje (wanna pod bateria). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: grzyb w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu ja kupiłam w castoramie preparat na grzyb w łazience HG Hagesan REWELLLLACJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewa Re: grzyb w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Usuń stary silikon, przemyj ścianę nierozcieńczonym domestosem i połóż nowy silikon - koniecznie sanitarny , nie oszczędzjąc w tym przypadku na cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: grzyb w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu nie sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: grzyb w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu tzn nic się nie dzieje z silikonem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwoniasta Re: grzyb w łazience IP: *.lodz.dialog.net.pl 22 lata temu moim skromnym zdaniem silikon trzeba usunąć, odkazić miejsce z grzybem i zakupić sobie silikon antygrzybiczny i nim połączyć wannę z glazurą. Ja tak zrobiłam i wszystko jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś