Dodaj do ulubionych

konkurs Jacobs Kronung

IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 22 lata temu
na telewizyjnej reklami widzialam ze jest nowy konkurs, za 5 kodow mozna
dostac czajniczek, ale na jaki adres wyslac te kody? Czy ktos cos wie? Bede
wdzieczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      tez szukam, przede wszystkim zasad, kiedy wyslac, gdzie.Napisz jutro, moze cos
      znajde
      Piotr
      grafia3@wp.pl
    • Gość: Bejka Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.ols.vectranet.pl 22 lata temu
      Mi też proszę podajcie jak coś znajdziecie ale ogólnie to chyba wałek hehe
      podaje mayla kitii@interia.pl
      • Gość: iwa Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        Najlepiej udać się do supermarketu tam na kawie Jacobs umieszczone są naklejki
        z zasadami konkursu i albo kupić kawę lub cichaczem ją zerwać i w nogi.
        • Gość: magda Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl / *.fsmw.math.uni.wroc.pl 22 lata temu
          wiadomo juz co zrobic z tymi kodami?
    • Gość: asia028 Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.wind.pl 22 lata temu
      tak właściwie to trzeba wyłaś znaczki Jacobs (5szt) na adres "MOC WSPANIAŁYCH
      NAGRÓD" 60-951 Poznań 7; skr. pocztowa 34.
      Pierwszych 2000 osób które wyśle zgłoszenia między 10 a 31 grudznia i 10 a 31
      stycznia może wygrać czajniki elektryczne (grudzień) lub ekspresy do kawy
      (styczeń). Kupony konkursowe są przy kawach lub w formie ulotek na stoiskach z
      kawą (w moim sklepie tak jest).

Pozdrawiam

Joanna
      • Gość: oiptrowska@o2.pl Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
        Witaj Joanno! Mam pytanie dotyczace konkursu Jacobs. Czy wiesz moze w jaki
        sposob mozna dowiedziec sie czegos na temat wylosowanych osob? Czy istnieje
        jakas strona internetowa? Pozdrawiam Ola
        • Gość: asia028 Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.wind.pl 22 lata temu
          Witaj!

niestety nie wiem w jaki sposób to można sprawdzić, a sama jestem ciekawa.

Pozdrawiam
          Joanna
        • Gość: kramer Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.poczta-poznan.pl 22 lata temu
          Lista wygranych osób będzie dostępna 31.12 pod numerem tel 0801 399 399 to jest
          infolinia Jacobsa a na przyszłość ludzie czytajcie ulotki bo masakra jak czytam
          te wypowiedzi
          • Gość: asia028 Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.wind.pl 21 lat temu
            Dzięki za iformację! ;)
            Z Twojej wypowiedzi wynika ze chyba powinnam się zgłosić ponownie do szkoły bo
            czytać nie umiem?!
            Chyba powinieneś zwolnić w swoich ocenach co do naszy zdolności czytania ulotek.
            Mam przed soba ulotkę z kuponem - na takiej dokładnie wysłałam zgoszenie i nie
            ma tam NIC (chyba wyrażnie napisałam ale powtórzę NIC!) o możliwości
            sprawdzenia wygranych.
            Zgadza się, jest numer infolinii i informacje gdzie znajduje się pełen
            regulamin (Agencja Reklamowa Afekt) ale nic tam nie ma o wynikach.
            Może akurat Ty trafiłeś na ulotkę na której to jest napisane jednak na moje nie
            ma tych informacji.
            Na przyszłość Ty zacznij uważać co piszesz bo masakra jak czytam to co
            napisałeś. ;)

Joanna

P.S. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i obyś Ty nie musiał "wracać do szkoły"
            • Gość: Ulka Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
              Gdybyscie jeszcze mieli jakies trudnosci dzwoncie po prostu to Jacobsa na nr 22
              640 25 85 lub 602 215 275 - dyr. generalny p. Stefan Golonka. Pozdrawiam Ulka
            • Gość: kramer1010 Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.poczta.poznan.pl 21 lat temu
              brakuje bystrości...może powrotu do szkoły
          • Gość: Aldo Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.strzelce-opolskie.sdi.tpnet.pl 21 lat temu
            Cholera wysłałem 9 grudnia priorytetem i na 10 miało dojść a i tak się nie
            załapałem na nagrodę , o co tu chodzi?
            • Gość: jusska Re: konkurs Jacobs Kronung IP: *.piu.org.pl 21 lat temu
              Ja wysłałam tego samego dnia, kiedy rozpoczynało sie losowanie i nie wierzę,ze
              tego samego dnia kilkaset osób tez wysłało i wygrało, bo ja nic....To
              rzeczywiście podejrzane...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka