Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu jak przywrócić biel zszarzałym firanką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: białe firanki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu trzeba wymoczyc w roztworze soli kuchennej. DZIAŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: białe firanki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu jak długo moczyć,i w jakich proporcjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: białe firanki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu ja wsypuję tak całkiem sporo soli do wanny i do tego gorącą wodę, potem wrzucam tam firanki i je miętoszę (w rękawiczkach!!! bezbarwnych). potem trzeba dobrze wypłukać, żeby firanka nie była sztywna Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: białe firanki? 21 lat temu slyszalam tez ze moczenie w proszku do pieczenia pomaga...ale czy dziala ? pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: białe firanki? IP: *.f.strato-dslnet.de 21 lat temu Tez slyszalam, ze proszek do pieczenia jest dobry na odzyskanie bieli. Jest tez inny sposob, ja kupilam kolorowe firanki i mam problem "snieznej bieli" z glowy :-). Mieszkanie wyglada interesujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
halinac52 Re: białe firanki? 21 lat temu ja dodaje do prania firanek torebeczke proszku do pieczenia Firanki sa wtedy bielsze Odpowiedz Link Zgłoś