Gość: martiq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Jak rozciągnąć wszerz i trochę wzdłuż bawelnianą bluzeczkę? ja nie wiem, ale mnie po praniu wszystko się kurczy ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekisk Re: jak rozciągnąć 21 lat temu Gość portalu: martiq napisał(a): > Jak rozciągnąć wszerz i trochę wzdłuż bawelnianą bluzeczkę? ja nie wiem, ale > mnie po praniu wszystko się kurczy ;-/ Spróbuj naciągnąć bluzkę , zaraz po praniu - jeszcze mokrą . Dlatego , zawsze kupuję większy rozmiar . Ale czasem zamiast się skurczyć , łaszek się naciąga . Nie wiadomo , na co się trafi . A , niby wszystko - bawełna 100% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: jak rozciągnąć 21 lat temu może pierz w mniejszej tempereraturze żeby się nie kurczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiq Re: jak rozciągnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Piorę w 40 st. Wydaje mi się, że nie za wysoka, a i tak zawsze się trochę kurczą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: jak rozciągnąć 21 lat temu Po praciu, przed powieszeniem wyciądaj wszystkie części ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś