katija1 21 lat temu :( jest na to rada? dziekuje z góry za wszystkie sugestie k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devila Re: rysy od odkurzacza na panelach 21 lat temu Stosownie to rodzaju paneli mozna kupic srodek pielegnujacy. Niektore srodki mozna nakladac bezposrednio na podloge, niektore nalezy rozposcic w wodzie. Poszukaj w sklepach drogeryjnych lub zapytaj o taki w OBI na dziale, gdzie sa takie sprzedawane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylles Re: rysy od odkurzacza na panelach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu ja miałam podobny problem.moje porysowały się odbujaczka i chodzika dziecka. teraz jeżdzi samochodem :-D. na rysy jest tylko jeden sposób (dowiadywałam się u ekspertów i producentów paneli)- ich wymiana. mnie też ta wiadomość nie pocieszyła i szukałam na własną rękę. przetestowałam multum środków- niektórych musiałam pozbywać się po jednokrotnym użyciu. SKUTEK NAJLEPSZY ODNIÓSŁ sidolux ale do drewna. nalewam na panele i gąbką o b drobnej strukturze (taką żółtą jak do naczyń)rozprowadzam tak jak są kładzione panele. ładnie się błyszczą, a rysy są jakby zatuszowane i mniej się rzucają w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: rysy od odkurzacza na panelach IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21 lat temu a czy ten sidolux to ladnie sie rozprowadza? trzeba go bardzo uwaznie i rownomiernie rozprowadzac, zeby poten nie bylo plam? czy tak normalnie, zeby pokryc cala podloge, bez wiekszego wczuwania sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylles Re: rysy od odkurzacza na panelach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu rozprowadza się b ładnie pod warunkiem, że będzie on do drewna, a nie paneli. ten do paneli zostawiał smugi. Odpowiedz Link Zgłoś