Dodaj do ulubionych

rysy od odkurzacza na panelach

21 lat temu
:(
jest na to rada?
dziekuje z góry za wszystkie sugestie
k
Obserwuj wątek
    • devila Re: rysy od odkurzacza na panelach 21 lat temu
      Stosownie to rodzaju paneli mozna kupic srodek pielegnujacy. Niektore srodki
      mozna nakladac bezposrednio na podloge, niektore nalezy rozposcic w wodzie.
      Poszukaj w sklepach drogeryjnych lub zapytaj o taki w OBI na dziale, gdzie sa
      takie sprzedawane.
    • Gość: sylles Re: rysy od odkurzacza na panelach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      ja miałam podobny problem.moje porysowały się odbujaczka i chodzika dziecka.
      teraz jeżdzi samochodem :-D. na rysy jest tylko jeden sposób (dowiadywałam się
      u ekspertów i producentów paneli)- ich wymiana. mnie też ta wiadomość nie
      pocieszyła i szukałam na własną rękę. przetestowałam multum środków- niektórych
      musiałam pozbywać się po jednokrotnym użyciu. SKUTEK NAJLEPSZY ODNIÓSŁ sidolux
      ale do drewna. nalewam na panele i gąbką o b drobnej strukturze (taką żółtą jak
      do naczyń)rozprowadzam tak jak są kładzione panele.
      ładnie się błyszczą, a rysy są jakby zatuszowane i mniej się rzucają w oczy.
      • Gość: agusia Re: rysy od odkurzacza na panelach IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21 lat temu
        a czy ten sidolux to ladnie sie rozprowadza? trzeba go bardzo uwaznie i
        rownomiernie rozprowadzac, zeby poten nie bylo plam? czy tak normalnie, zeby
        pokryc cala podloge, bez wiekszego wczuwania sie
        • Gość: sylles Re: rysy od odkurzacza na panelach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          rozprowadza się b ładnie pod warunkiem, że będzie on do drewna, a nie paneli.
          ten do paneli zostawiał smugi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka