Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Fajny horoskop Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodniczek Re: Strzelec 22 XI - 21 XII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu strzelce sa fajne. Mam przyjaciólke. Pelna energii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Strzelec 22 XI - 21 XII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Wodniczki też są fajne:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa25 Re: Strzelec 22 XI - 21 XII IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21 lat temu przeczytalam i sie nie zgadza wogóle.w lutym dowiedzialam sie ze zostane mama czego wogole nie planowałam,moja kariera i zycie towarzyskie w tym momencie legły w gruzach.wczesniej bylam taka wesola dziewczyna gotowa na wszysko, prawdziwa pania strzelec, a teraz raczej czuje sie jakbym byla spod znaku zółwia. i to nie jest wynikiem tego ze jestem w ciazy. poprostu uwazam ze w moim zyciu juz nic ciekawego sie nie zdazy i wiecznie juz bede uwiazana.czego strzelce najbardzej nie lubia.juz przestalalm wierzyc w te "horoskopy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buła Re: Strzelec 22 XI - 21 XII IP: 80.244.141.* 21 lat temu z regóły sprawdza mi sie horoskop i w tym co przeczytałem to sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś