Dodaj do ulubionych

Jaki płyn do płukania tkanin ?

IP: *.aster.pl 20 lat temu
Szukam płynu, który zmiękcza ciuchy. Mam teraz Quanto zielone i daję już 2
nakrętki i zero zapachu, a ręczniki jak były sztywne, tak są. Bardzo zależy
mi na płynie, co dobrze zmiękczy ciuszki.
Macie taki, polecicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stasia Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? IP: *.attu.pl 20 lat temu
      ja uzywam plynu Eden, ktory kupuje w Biedronce. Ostatnio rozowy (lawenda i orchidea) i jestem z niego bardzo zadowolona, ciuchy sa miekkie i pachna.
      • Gość: Tercia Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Od dawna używam " Lenor " . Płuczę tylko ubrania .
        Ręczniki wolę właśnie szorstkie .
        Płukane w płynie ślizgają się po ciele i nie wycierają .
      • chani-nr1 Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? 20 lat temu
        polecam: global niebieski -mleczny koktajl - daje swietny zapach i miły dotyk
        • anula52 Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? 20 lat temu
          też polecam Global! mam żółty-słoneczy wiatr ale inne też ślicznie pachną i
          dlugo ten zapach utrzymuje się na ciuchach ;)
    • Gość: mariolka Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20 lat temu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=630&w=27388038
    • Gość: baba Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      ja używam silana.trzeba wlać ciut więcej, zeby ręczniki były bardziej miekkie.
      Co do slizgania się, to niektóre fabrycznie są już takie, i nie wchłaniają wody
      czy są zmiękczane czy nie.
      • Gość: paula Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? IP: *.adsl.net.t-com.hr 20 lat temu
        przyzwyczailam sie do Lenora i chyba nie zmienie.
    • ladyq SOFTLAN!!! SOFTLAN!!! 20 lat temu
      Zdecydowanie najlepszy płyn jaki miałam w życiu, to właśnie na tym forum ktoś
      mi go polecił i od tamtego czasu używam tylko jego. Pachnie i pachnie i
      pachnie....:)::)Jest to płyn produkowany w niemczech, w Polsce dostępny jest
      jedynie na niektórych giełdach bazarach. Sprzedają go wraz z orginalnymi innymi
      niemieckimi detergentami ( Ariel, Persil). Średnio kosztuje 6-8 zł za opakownie
      koncentratu. Na allegro widziałam za 6 zł, ale drugie tyle koszt wysyłki...:(:(
    • Gość: edyta Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? IP: 80.50.250.* 20 lat temu
      ostatnio kupilam lenozr zolty jest super jestem bardzo zadowolona, ciuszki sa miekkie i pieknie pachna nawet po kilku dniach od prania jak wyciagam je z szafki slicznie pachna rownie intensywnie jak zaraz po praniu naprawde polecam
    • Gość: Karolina Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? IP: *.aster.pl 20 lat temu
      Może kupię ten Lenor, jak się skończy ten co mam. Bo nawet już nie chodzi o te
      ręczniki, ale o ciuchy, które nie są miękkie i nic nie pachną. Może to kwestia
      tej brei, która nazywa się wodą i leci z warszawskich kranów?1?
    • przeciwcialo Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? 20 lat temu
      Od dwóch lat uzywam płynu Dzidzius. Śliczny zapach i niedrogi.
    • pas_ya Softlan 20 lat temu
      Dzięki opiniom z forum kupiłam niemiecki Pesil(rewelacja dopiera wszystko,
      namoczyłam w nim plamę z zaschniętej krwi i ani śladu, a dozuje sie go znacznie
      mniej niż polskiego)
      Kupiłam też Softlan brzoskwiniowy- pościel teraz pachnie i pachnie i pachnie a
      ja kladąc sie spać nie mogę się nadziwić, że może tyle to trwać...To już na
      prawde kilka dni...
    • Gość: martha Re: Jaki płyn do płukania tkanin ? IP: *.chelm.mm.pl 20 lat temu
      e niebieski koncentrat dla mnie najlepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka