ankalien 20 lat temu Mam pytanie od 2 tyg wszystko u mnie w domu zaczelo sie elektryzowac. Kazde ubranie strzela nawet wlosy od tego zaczely mi sie tez elektryzowac czy moze ktos wie jak to zmniejszyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wanda Re: wszystko sie elektryzuje IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 20 lat temu Nawilżaj powietrze w mieszkaniu widocznie jest zbyt suche. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_aga Re: wszystko sie elektryzuje 20 lat temu polecam plyn "Ania", gdy mam jakies bluzki, czy swetry ktore mnie kopia, pryskam im Anią "po oczach" i sa unieszkodliwione:-) Wiem, ze mozna ja kupic w Geancie i niektorych drogeriach. Mozesz tez pytac o jakikolwiek plyn antystatyczny. I co najwazniejsze, tak jak radzi Wanda nawilzaj powietrze w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: wszystko sie elektryzuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20 lat temu polecam jakikolwiek płyn antyelektrostatyczny z drogerii lub marketu, kosztuje toto 6 zł, spryskuje się odzież i już. Ja dodaję w zimnie dużo płynu zmiękczającego do prania normalnych ciuchów + właśnie płyn anyel. do kurtek, spodni, płaszczy czyli rzeczy które sie pierze np chemicznie. Po takim zbiegu na początku zimy nie "kopie" mnie już nawet samochód :) Odpowiedz Link Zgłoś