Gość: saymen IP: *.warszawa.dialog.net.pl 20 lat temu Brawooo !! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-dark Któremu staje po takim tekście ??? 20 lat temu Któremu staje po takim tekście ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Któremu staje po takim tekście ??? IP: 82.177.183.* 20 lat temu Mi - jak tylko pomyśle o takie kobiecie. :-) Moja żona taka jest :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Mam wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Moja dziewczyna też taka jest, tzn. uwielbia jeść (m.in. mówi właśnie "mmmm, pyszne"), i wcale nie jest gruba, ale seks mógłby dla niej nie istnieć. Z drugiej strony jedna moja koleżanka je bo musi i kompletnie nie umie i nie potrzebuje przyprawiać, a mówimy na nią "króliczek". Zresztą "króliczków", nie zwracających uwagi na jedzenie znam więcej. Prędzej zgodziłbym się, że taka zależność występuje u facetów. Znam trzech, którzy co prawda jedzą za dwóch, ale ich podniebienia nie czują różnicy między schabowym, a kilogramem trocin, i oni nigdy nie uchodzili za jurnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Mam wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ech, jak każda teoria. az się zgadza, a raz nie. U mnie zdecydowanie nie. Żeby seksuolog takie bzudy wysnuwał... Az strach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójek dobra rada Re: Któremu.. - przy tobie opada IP: *.szuwarowa.krakow.pl 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu sex...dobra! ale dopiero po ślubie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc 2 Re: .... IP: *.hrl.com 20 lat temu bardzo trafny artykul, moja zone taniej ubrac niz nakarmic, jest smakoszem do ostatnich granic i taki jest tez nasz seks po 12 latach bycia razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druga kawa Re: sex... dobra? IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 20 lat temu Powinienies jeszcze dodac "gosciu", iz przez SLUB nalezy rozumiec tylko i wylacznie zwiazek zawarty w kosciele rzymsko-katolickim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: sex... dobra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu I tylko wtedy gdy ksiądz skorzystał z prawa pierwszej nocy ! Inaczej jest nieważne ! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Po ślubie czy przed - sex to sex, do uprawiania ! 20 lat temu Po ślubie czy przed - sex to sex, do uprawiania ! Gość portalu: gość napisał(a): > sex...dobra! ale dopiero po ślubie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_m1 nastepne wytyczne dla kobiet 20 lat temu moze tym razem ktos panow poinstruuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: nastepne wytyczne dla kobiet IP: *.chello.pl 20 lat temu U mnie sytuacja jest dokladnie odwrotna. Panowie tez czesto sie dla nas w lozku poswiecaja, bo sami maja kompleksy. Im tez trzeba mowic jacy sa przystojni, nie tylko kobiety maja prawo byc pieknymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona:) Mam wielki apetyt na... seks IP: *.am.wroc.pl 20 lat temu rewelacja!!!!!!!!!!! Zwłaszcza ostatnie linijki tekstu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 20 lat temu chcialbym stracic z toba cnote , mam juz 23 lata i ten balast ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noctifer Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: 212.122.215.* 20 lat temu I slusznie,bardzo chuda kobieta z malenkim biustem kojarzy sie raczej z chlopcem.No....chyba ,ze men ma do nich skolnnosci.Puszysta kobieta wyglada zupelnie apetycznie i ma lepszy humor ,poniewaz sie nie umartwia.Sama nie jstem gruba,ale odkad sie lekko zaokraglilam czyje sie lepiej a maz zamowil u malarza obraz z moja sylwetka.A wiec kobietki przestancie patrzec na chudzinki z reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: 82.177.183.* 20 lat temu Popieram - chudzinki są antysexy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: 199.67.203.* 20 lat temu Tak, nie jesteś gruba, już to widzę. Na fitness tuczniku i to raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethx Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.icpnet.pl 20 lat temu jakoś tak 'pod wpływem impulsu' parmeńską z melonem pożeniłem i... smakowało mi wybornie. Ergo: seks to kwestia smaku :-) ethx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 20 lat temu Dobre jest podejście od tyłu lub na kuchennym stole. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Do tortu ??? 20 lat temu Do tortu ??? Gość portalu: praktyk napisał(a): > Dobre jest podejście od tyłu lub na kuchennym stole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzrokowiec Moze grube maja ochote na seks ale z kim :-) IP: 138.49.32.* 20 lat temu Im grubsza tym bardziej ochydna. Im chudsza tym seksowniejsza. Panowie sa wzrokowcami. I chocby nie wiadomo jaki byl uprzejmy... no jak tu na trzezwego sie podniecic widzac przed soba slonice, hipopotamice, dinozaurzyce. Duzy biust...do 25 zycia duzy jest super, a pozniej...wisza jak siatki pelne zakupow, albo balony z woda w srodku. Ludzie nie mowicie mi, ze jedzenie i seks ida w parze (moze w pragnieniach) ale zycie pokazuje ze im kobieta dluzej dba o siebie tym dluzej jest atrakcyjna dla meza. Panie jak chcecie zebysmy was pozerali wzrokiem,to wy nie pozerajcie wszystkiego co wam na talerzu podstawia. Zarcie jest tansze od dbania o siebie. Wybierajcie albo zarcie albo seks. I nie narzekajcie ze mezowie ogladaja sie za laskami...wasze wina. Na szczescie moja zona jest wspaniala laska. I seks tez lubi. A zarcie jest napewno za seksem w hierarchii wartosci - daaaaleeeeko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp Pokaż nam swoje zdjęcie IP: *.elsat.net.pl 20 lat temu Bardzo chcialabym zobaczyc Twoje zdjecie....zaloze sie, ze jestes oblesnym facetem z wasami, broda, lysiejacym, ze zwisajacym brzuchem, facetem, ktory marzy sobie o pieknosci, na ktora nie zasluguje...Kompleksy jakies? Nie cierpie takiego typu facetow i choc nie mam problemow z nadwaga to nie znosze takich gnojkow jak Ty, ktorzy wybrzydzaja sami bedac burakiem pastewnym. No, musialam to napisac, bo mnie ten facet wkurzyl strasznie obrazajac kobiety. Pustak pasternak i tyle:p Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1977r Re: Moze grube maja ochote na seks ale z kim :-) 20 lat temu chyba ci coś na glowę spadło. Co jest przyjemnego w seksie z workiem kości, zarówno damskim jak i męskim.A kobietki czy faceci, którzy mają trochę ciałka są super.A co do biustu, to chyba jesteś odosobniony w swoich twierdzeniach, bo jesli mężczyźni woleliby 2 przyszcze zamiast biustu, to push-upy juz dawno zostałyby wycofane z produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riposta Re: Moze grube maja ochote na seks ale z kim :-) IP: 199.67.203.* 20 lat temu Oj widzę, że koleżanka lubi goloneczkę i boczuś. Na siłownię słoniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia <a href="http://i5.tinypic.com/144ctc3.jpg" target="_blank">i5 IP: *.citynet.pl 20 lat temu jw Odpowiedz Link Zgłoś
at_work (Nie)święta prawda 20 lat temu nic dodać, choć można by parę kilo ująć _ Kaczory po liftingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.profinet.wlkp.pl 20 lat temu Odebrałem to tak: Należało o czymś napisać, więc napisano.. kompletne dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mica Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.chello.pl 20 lat temu uuuu, każdy lubi coś innego! Widocznie panom powyżej odpowiada seks raz w miesiącu w tej samej pozycji i codziennie schabowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.dhcp.mcw.edu 20 lat temu Mica, czyz ta zmiennosc pozycji jest az tak wazna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.zchpolice.com 20 lat temu uwierz mi, że jest bardzoooooooooo ważna!może bez przesady-seks to nie gimnastyka ale wszelkie urozmaicenia dodaja smaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Bardzo ciekawy artykuł. Ja nie jestem osobą puszystą, mam idealną wagę, ale lubię delektować się jedzeniem i na seks mam zawsze ochotę. Więc na pewno jest zawarty jakiś pierwiastek prawdy w tym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.gorzow.mm.pl 20 lat temu no cóż okrycie pozaziemskiej cywilizacji byłoby większym wydarzeniem, przecież o tym wiadomo od dawna a przynamniej jeśli o mnie chodzi :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <me> Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu świetny artykuł;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddie Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.net.autocom.pl 20 lat temu hahaha co za pierdoły za to Wam w tej Wyborczej płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu hmm, mniam, jakie to "pyszne"... Kochanie, teraz niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu hmm, mniam, jakie to "pyszne"... Kochanie, teraz niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Mam wielki apetyt na... seks 20 lat temu Niżej to już jest odbyt... Gość portalu: robi napisał(a): > hmm, mniam, jakie to "pyszne"... Kochanie, teraz niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart anno-dark, jestes tak prymitywna, ze szkoda gadac IP: 83.234.129.* 20 lat temu choc z drugiej strony zal mi cie, bo podejzewam, ze przemawia przez ciebie zazdrosc. podobno jak kobieta nie ma seksu to wiecznie chodzi niezadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oti Anna Dark to wszechpolaczka im wolno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu tylko po bozemu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Na misjonarza też lubię, ale inne bardziej kręcą ! 20 lat temu Na misjonarza też lubię, ale inne bardziej kręcą ! Gość portalu: Oti napisał(a): > tylko po bozemu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Hej! I tu się mylisz - nie mam problemu z seksem ! 20 lat temu Hej! I tu się mylisz - nie mam problemu z seksem ! Ale ty chyba tak - i zazdrościsz... Pozdro! Gość portalu: bart napisał(a): > choc z drugiej strony zal mi cie, bo podejzewam, ze przemawia przez ciebie > zazdrosc. podobno jak kobieta nie ma seksu to wiecznie chodzi niezadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
dhl01 Re: Aniu-Wszechpolaczko.. a co bys powiedziala 20 lat temu gdybym zaproponowal Ci "nawrocenie". Co bys powiedziala, gdybym powiedzial Ci, ze jestem przystojnym i wysokim brunetem? Co bys powiedziala gdybym zaprosil Cie do siebie, gdybysmy razem wzieli goraca kapiel.. gdybym umyl Ci wlosy, szyje, plecy, biersi, brzuch, uda.. co bys powiedziala gdybym owinal swoje nogi wogol Ciebie i calowal Cie w kark. potem wypilibysmy po drinku i mokrzy wskoczylibysmy do lozka? Jak myslisz.. co przynioslo by Ci wiecej radosci.. to czy obrazanie innych i wypisywanie bzdur na forum? Jezeli to drugie to tu masz pare linkow: dewota.gazeta.pl jak-byc-nieatrakcyjnym-dla-facetow.org facet-twoj-wrog.pl i najwazniejsze: www.naszdziennik.pl/sex-jako-wymysl-szatana.html Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Takie banalne historie - wymyśl coś lepszego ! 20 lat temu Takie banalne historie - wymyśl coś lepszego ! dhl01 napisał: > gdybym zaproponowal Ci "nawrocenie". Co bys powiedziala, gdybym powiedzial Ci, > ze jestem przystojnym i wysokim brunetem? Co bys powiedziala gdybym zaprosil > Cie do siebie, gdybysmy razem wzieli goraca kapiel.. gdybym umyl Ci wlosy, > szyje, plecy, biersi, brzuch, uda.. co bys powiedziala gdybym owinal swoje nogi > > wogol Ciebie i calowal Cie w kark. potem wypilibysmy po drinku i mokrzy > wskoczylibysmy do lozka? Jak myslisz.. co przynioslo by Ci wiecej radosci.. to > czy obrazanie innych i wypisywanie bzdur na forum? Jezeli to drugie to tu masz > pare linkow: > > dewota.gazeta.pl > jak-byc-nieatrakcyjnym-dla-facetow.org > facet-twoj-wrog.pl > > i najwazniejsze: www.naszdziennik.pl/sex-jako-wymysl-szatana.html Odpowiedz Link Zgłoś
dhl01 Re: Takie banalne historie - wymyśl coś lepszego 20 lat temu Nie! Teraz Twoja kolej! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mysl_mala Re: Mam wielki apetyt na... seks 20 lat temu Jestem facetem i naogoł wstydze sie tego co "widzę" idać z kobieta do łozka .Kobiety pokazuja wszystko , pokazuja facetów którzy nigdy nie zdobyli się by pomyslec o partnerce , którzy nie interesują sie potrzebami kobiet. Kiedys myslałem ze kobiety sie "na to zgadzają" . Teraz wiem jak mały jest wybór , jak smieszni są meżczyźni. Szkoda nie wiecie co tracicie . Pozwolić kobiecie by podziliła sie orgazmeme to naprawdę coś wielkiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Osoby, które lubią jeść, zwykle lubią też sex... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A jak, to od razu widać że taki Wojciech Mann czy rasowy ogier. Cholera tylko co z Małyszem w taki razie ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark A co w takim razie z Kaliszem i Witaszkiem ??? 20 lat temu A co w takim razie z Kaliszem i Witaszkiem ??? Gość portalu: gucio napisał(a): > A jak, to od razu widać że taki Wojciech Mann czy rasowy ogier. Cholera tylko c > o z Małyszem w taki razie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi A ja nie mam apetytu na seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu ;) mam apetyt na imprezy,zabawe,alkohol... a seks z facetami- tez mi cos...3 minuty rabanki i on wniebowziety a ja... heh bijmy brawo kobitkom ktore radza sobie ze sprawa same. Troche wyobrazni, paluszek i gotowe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 Re: A ja nie mam apetytu na seks IP: *.crowley.pl 20 lat temu biedne dziecko to naprawde mialas niefarta trafic na samych samolubnych nudziarzy 3 minuty rabanki? zenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łachu Re: A ja nie mam apetytu na seks IP: 62.89.124.* 20 lat temu 3 minutki... tyle to może potrwać droga z kuchni do sypialni... Chyba nie masz nosa do facetów, ale życzę powodzenia w przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszoł to był duży Stek... BZDUR IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 20 lat temu Tak głupich spostrzerzeń jeszcze nigdy nie słyszałem Pani seksuolog jak zresztą cała ta banda tzw psychologów gada głupoty niesprawdzalne tezy i teorie a gazeta oczywiście to podchwycila i publikuje bo czytelnikon da się wcisnąć każdy pseudonaikowy tekścik to że Pani jest nimfetką nie oznacza że to już zasada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do szkoły Stek... BZDUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ty baranie... zgadzam się z Tobą. Ten artykuł to stek bzdur, ale Twoja wypowiedź również. Gość portalu: poszoł napisał(a): >Pani seksuolog jak zresztą >cała ta banda tzw psychologów gada głupoty niesprawdzalne tezy i teorie Tak, tzw. psychologowie zazwyczaj gadają głupoty, ale ci prawdziwi (z tytułem) nie głoszą niesprawdzalnych teorii. Psycholog każdą teorię musi sprawdzić zanim wprowadzi ją w życie (tak jak lekarz nie może przepisać eksperymentalnych leków). Mówiąc "nimfetka" miałeś pewnie na myśli nimfomanię, która bynajmniej nie jest chęcią uprawiania seksu, a uporczywą, wyniszczającą potrzebą, ku wielkiemu niezadowoleniu cierpiącej na tą przypadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Mam wielki apetyt na... seks 20 lat temu Z calym szacunkiem dla pani psycholog, ale napisala moim zdaniem stek banalow z jedna piramidalna bzdura na oslode. To, ze nasze podejscie do jedzenia odzwierciedla nasz stosunek do seksu i ze smakosze sa lepsi w lozku wiadomo od dawien dawna, zadne pasjonujace odkrycie. Dlaczego natomiast autorka uwaza, ze puszyste kobiety sa smakoszkami, ergo: lubia dobry seks? Ja na ten przyklad jestem strasznie lakoma, uwielbiam testowac nowe smaki, nowe zestawienia, nowe przyprawy, potrawy regionlne, egzotyczne, wysublimowane jak suflet szparagowy z krewetkami w winnym sosie i proste jak stek z grilla, a mam idealny BMI z lekka tendencja do niedowagi, i w sumie swietna figure. Osoby tzw. "puszyste" (czyt. otyle!) to w wiekszosci nie wyrafinowani smakosze, tylko pospolite obzartuchy, ktore napychaja sie kluchami, zawiesistymi sosami, banalnym schaboszczakiem w panierce, slodkimi, zapychajacymi ciastami z kremem i ktore grubo wala sobie maselka na chlebek i cukru do herbaty. Do nowych potraw i smakow, szczegolnie warzyw i owocow, podchodza jak pies do jeza, bo "u mnie w domu sie tego nie jadlo". Wyobrazam sobie, ze w seksie sa podobne, to znaczy "duzo, szybko i banalnie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.home1.cgocable.net 20 lat temu chyba utrafilas w sedno - ja uwielbiam gotowac dla ludzi i robie to dobrze, eksperymentuje w kuchni ile sie da - ale wage mam idealna, bo chora bym byla, gdybym sie obzarla, tak juz mam. nijak seks mi sie ma do obzerania sie! Nikt nie powiedzial, ze smakosze sa lepsi w lozku - oni sie nazra i gotowi spac, a nie tam jakies gimnastyki i zrzucanie kalorii... ta uwaga dotyczy mezczyzn. dac im jesc i pic - i pojda spokojnie spac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uliana Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20 lat temu naels napisała: Osoby tzw. "puszyste" (czyt. > otyle!) to w wiekszosci nie wyrafinowani smakosze, tylko pospolite obzartuchy, > ktore napychaja sie kluchami, zawiesistymi sosami, banalnym schaboszczakiem w > panierce, slodkimi, zapychajacymi ciastami z kremem i ktore grubo wala sobie > maselka na chlebek i cukru do herbaty. Do nowych potraw i smakow, szczegolnie > warzyw i owocow, podchodza jak pies do jeza, bo "u mnie w domu sie tego nie > jadlo". Wyobrazam sobie, ze w seksie sa podobne, to znaczy "duzo, szybko i > banalnie"... Nie zgadzam się z tym,że osoby puszyste, to w większości posolite obżartuchy. Prosze najpier się czegoś więcej dowiedzieć zamiast obrażać innych na forum. Jakoś nie uważam sie za pospolitego obżartucha, wręcz odwrotnie. Mimo tego moje BMI jest bardziej przy górnej granicy prawidłowego przedziału. Figure odziedziczyłam po przodkach i mimo stosowania przeróżnych diet, nie stałam się super chuda. To może powiedzieć wiele osób. I nie "walę grubo masełka na chlebek", bo masła nie lubię, a cukru nie używam, odkąd skończyłam 13 lat. A moim prywatnym zdaniem sex zależy bardziej od temperamentu osoby, niż od tuszy, co twierdzi niejaka naels Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woden dupa-noga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu To nie jest rzadna prawidlowosc, mialem laske ktora obrzerala sie co chwile (smalczyk, lody, potem czekoladki, nozesz normalnie cos zatrwazajacego), a bzykanko jak wypadlo 1 na tydzien to bylo dobrze. Powod? Depresja czy co tam. Jedzonko- lajcik, sex- niezbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piśmienny może z tobą problem był?? IP: *.76.classcom.pl 20 lat temu Gość portalu: woden napisał(a): > To nie jest rzadna prawidlowosc, mialem laske ktora obrzerala sie co chwile > (smalczyk, lody, potem czekoladki, nozesz normalnie cos zatrwazajacego), a > bzykanko jak wypadlo 1 na tydzien to bylo dobrze. Powod? Depresja czy co tam. > Jedzonko- lajcik, sex- niezbyt pewnie bardziej ją kręcili kolesie, którzy skończyli podstawówkę.. albo w jakiś inny sposób opanowali sztukę pisania po polsku bez błędów?? tacy trochę intelektualiści.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.home1.cgocable.net 20 lat temu Ciekawe.... najpierw nawtykaja nam do glowy, ze trza wygladac jak laska z pierwszych okladek kolorowych pisemek ( z odpowiednim retuszem, a jakze!), a potem, ze mamy sie pozbyc kompleksow. Cos sie autorce tego artykulu nie pop.. dolilo w glowce, czy taka cienka z niej psycholog? Jak ktos komus dlugo wmawia, ze jest ptakiem, to tenze wyfrunie z 10 pietra, natomiast wmawianie kobietom, ze bez kompleksow, waga i tusza nic nie ma do samopoczucia, jak sie rozbierzesz przed facetem, to juz jest gruba, nomen omen, przesada. No to Kasiu... bierz trzecia porcje, bo kobieta bez apetytu na jedzonko nie ma prawa myslec o seksie! Bez dupy i brzucha to nie dziewucha! Swoja droga, niesamowite tezy stawiaja autorzy takich artykulow, ale nie ma sie co dziwic, na chleb trzeba zarobic. Wierszowka idiotyzmow. Odpowiedz Link Zgłoś