Dodaj do ulubionych

Mam wielki apetyt na... seks

IP: *.warszawa.dialog.net.pl 20 lat temu
Brawooo !! ;)
Obserwuj wątek
    • dandeliona Mam wielki apetyt na... seks 20 lat temu
      pierwsza! :D
      • dandeliona Re: Mam wielki apetyt na... seks 20 lat temu
        bu druga:P
      • anna-dark Któremu staje po takim tekście ??? 20 lat temu
        Któremu staje po takim tekście ???
        • Gość: Joe Re: Któremu staje po takim tekście ??? IP: 82.177.183.* 20 lat temu
          Mi - jak tylko pomyśle o takie kobiecie. :-) Moja żona taka jest :-D
          • Gość: Król Mam wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
            Moja dziewczyna też taka jest, tzn. uwielbia jeść (m.in. mówi właśnie "mmmm,
            pyszne"), i wcale nie jest gruba, ale seks mógłby dla niej nie istnieć. Z
            drugiej strony jedna moja koleżanka je bo musi i kompletnie nie umie i nie
            potrzebuje przyprawiać, a mówimy na nią "króliczek". Zresztą "króliczków", nie
            zwracających uwagi na jedzenie znam więcej.

Prędzej zgodziłbym się, że taka zależność występuje u facetów. Znam trzech,
            którzy co prawda jedzą za dwóch, ale ich podniebienia nie czują różnicy między
            schabowym, a kilogramem trocin, i oni nigdy nie uchodzili za jurnych.
            • Gość: Kinia Re: Mam wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
              Ech, jak każda teoria. az się zgadza, a raz nie. U mnie zdecydowanie nie. Żeby
              seksuolog takie bzudy wysnuwał... Az strach.
        • Gość: wójek dobra rada Re: Któremu.. - przy tobie opada IP: *.szuwarowa.krakow.pl 20 lat temu
    • Gość: gość .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      sex...dobra! ale dopiero po ślubie!!!
      • Gość: Gosc 2 Re: .... IP: *.hrl.com 20 lat temu
        bardzo trafny artykul, moja zone taniej ubrac niz nakarmic, jest smakoszem do
        ostatnich granic i taki jest tez nasz seks po 12 latach bycia razem.
      • Gość: druga kawa Re: sex... dobra? IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 20 lat temu
        Powinienies jeszcze dodac "gosciu", iz przez
        SLUB nalezy rozumiec tylko i wylacznie
        zwiazek zawarty w kosciele
        rzymsko-katolickim!
        • Gość: Roman Re: sex... dobra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          I tylko wtedy gdy ksiądz skorzystał z prawa pierwszej nocy ! Inaczej jest nieważne !
      • anna-dark Po ślubie czy przed - sex to sex, do uprawiania ! 20 lat temu
        Po ślubie czy przed - sex to sex, do uprawiania !

Gość portalu: gość napisał(a):

> sex...dobra! ale dopiero po ślubie!!!
    • marianna_m1 nastepne wytyczne dla kobiet 20 lat temu
      moze tym razem ktos panow poinstruuje.
      • Gość: Ania Re: nastepne wytyczne dla kobiet IP: *.chello.pl 20 lat temu
        U mnie sytuacja jest dokladnie odwrotna. Panowie tez czesto sie dla nas w lozku
        poswiecaja, bo sami maja kompleksy. Im tez trzeba mowic jacy sa przystojni, nie
        tylko kobiety maja prawo byc pieknymi.
    • Gość: ona:) Mam wielki apetyt na... seks IP: *.am.wroc.pl 20 lat temu
      rewelacja!!!!!!!!!!! Zwłaszcza ostatnie linijki tekstu:)
      • Gość: kris Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 20 lat temu
        chcialbym stracic z toba cnote , mam juz 23 lata i ten balast ciazy
    • Gość: noctifer Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: 212.122.215.* 20 lat temu
      I slusznie,bardzo chuda kobieta z malenkim biustem kojarzy sie raczej z
      chlopcem.No....chyba ,ze men ma do nich skolnnosci.Puszysta kobieta wyglada
      zupelnie apetycznie i ma lepszy humor ,poniewaz sie nie umartwia.Sama nie jstem
      gruba,ale odkad sie lekko zaokraglilam czyje sie lepiej a maz zamowil u malarza
      obraz z moja sylwetka.A wiec kobietki przestancie patrzec na chudzinki z reklam.
      • Gość: Joe Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: 82.177.183.* 20 lat temu
        Popieram - chudzinki są antysexy.
      • Gość: Sven Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: 199.67.203.* 20 lat temu
        Tak, nie jesteś gruba, już to widzę. Na fitness tuczniku i to raz!
    • Gość: ethx Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.icpnet.pl 20 lat temu
      jakoś tak 'pod wpływem impulsu' parmeńską z melonem pożeniłem i... smakowało mi
      wybornie. Ergo: seks to kwestia smaku :-)

ethx
    • Gość: praktyk Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 20 lat temu
      Dobre jest podejście od tyłu lub na kuchennym stole.
      • anna-dark Do tortu ??? 20 lat temu
        Do tortu ???

Gość portalu: praktyk napisał(a):

> Dobre jest podejście od tyłu lub na kuchennym stole.
    • Gość: wzrokowiec Moze grube maja ochote na seks ale z kim :-) IP: 138.49.32.* 20 lat temu
      Im grubsza tym bardziej ochydna.
      Im chudsza tym seksowniejsza.
      Panowie sa wzrokowcami.
      I chocby nie wiadomo jaki byl uprzejmy... no jak tu na trzezwego sie podniecic
      widzac przed soba slonice, hipopotamice, dinozaurzyce.
      Duzy biust...do 25 zycia duzy jest super, a pozniej...wisza jak siatki pelne
      zakupow, albo balony z woda w srodku.
      Ludzie nie mowicie mi, ze jedzenie i seks ida w parze (moze w pragnieniach) ale
      zycie pokazuje ze im kobieta dluzej dba o siebie tym dluzej jest atrakcyjna dla
      meza.
      Panie jak chcecie zebysmy was pozerali wzrokiem,to wy nie pozerajcie
      wszystkiego co wam na talerzu podstawia.
      Zarcie jest tansze od dbania o siebie.
      Wybierajcie albo zarcie albo seks.
      I nie narzekajcie ze mezowie ogladaja sie za laskami...wasze wina.
      Na szczescie moja zona jest wspaniala laska. I seks tez lubi. A zarcie jest
      napewno za seksem w hierarchii wartosci - daaaaleeeeko :-)
      • Gość: Odp Pokaż nam swoje zdjęcie IP: *.elsat.net.pl 20 lat temu
        Bardzo chcialabym zobaczyc Twoje zdjecie....zaloze sie, ze jestes oblesnym
        facetem z wasami, broda, lysiejacym, ze zwisajacym brzuchem, facetem, ktory
        marzy sobie o pieknosci, na ktora nie zasluguje...Kompleksy jakies? Nie cierpie
        takiego typu facetow i choc nie mam problemow z nadwaga to nie znosze takich
        gnojkow jak Ty, ktorzy wybrzydzaja sami bedac burakiem pastewnym.
        No, musialam to napisac, bo mnie ten facet wkurzyl strasznie obrazajac kobiety.
        Pustak pasternak i tyle:p
      • madzia1977r Re: Moze grube maja ochote na seks ale z kim :-) 20 lat temu
        chyba ci coś na glowę spadło. Co jest przyjemnego w seksie z workiem kości,
        zarówno damskim jak i męskim.A kobietki czy faceci, którzy mają trochę ciałka
        są super.A co do biustu, to chyba jesteś odosobniony w swoich twierdzeniach, bo
        jesli mężczyźni woleliby 2 przyszcze zamiast biustu, to push-upy juz dawno
        zostałyby wycofane z produkcji.
        • Gość: Riposta Re: Moze grube maja ochote na seks ale z kim :-) IP: 199.67.203.* 20 lat temu
          Oj widzę, że koleżanka lubi goloneczkę i boczuś. Na siłownię słoniu!
    • Gość: babcia <a href="http://i5.tinypic.com/144ctc3.jpg" target="_blank">i5 IP: *.citynet.pl 20 lat temu
      jw
    • at_work (Nie)święta prawda 20 lat temu
      nic dodać, choć można by parę kilo ująć

_
      Kaczory
      po liftingu.
    • Gość: kaz Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.profinet.wlkp.pl 20 lat temu
      Odebrałem to tak: Należało o czymś napisać, więc napisano.. kompletne dno
      • Gość: Mica Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.chello.pl 20 lat temu
        uuuu, każdy lubi coś innego! Widocznie panom powyżej odpowiada seks raz w
        miesiącu w tej samej pozycji i codziennie schabowy ;)
        • Gość: zygfryd Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.dhcp.mcw.edu 20 lat temu
          Mica, czyz ta zmiennosc pozycji jest az tak wazna?
          • Gość: robaczek Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.zchpolice.com 20 lat temu
            uwierz mi, że jest bardzoooooooooo ważna!może bez przesady-seks to nie
            gimnastyka ale wszelkie urozmaicenia dodaja smaczku...
    • Gość: Agusia Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Bardzo ciekawy artykuł. Ja nie jestem osobą puszystą, mam idealną wagę, ale
      lubię delektować się jedzeniem i na seks mam zawsze ochotę. Więc na pewno jest
      zawarty jakiś pierwiastek prawdy w tym artykule.
    • Gość: jacek Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.gorzow.mm.pl 20 lat temu
      no cóż okrycie pozaziemskiej cywilizacji byłoby większym wydarzeniem, przecież o
      tym wiadomo od dawna a przynamniej jeśli o mnie chodzi :)

pozdrawiam
    • Gość: <me> Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      świetny artykuł;)
    • Gość: eddie Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.net.autocom.pl 20 lat temu
      hahaha
      co za pierdoły
      za to Wam w tej Wyborczej płacą?
    • Gość: robi Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      hmm, mniam, jakie to "pyszne"... Kochanie, teraz niżej...
    • Gość: robi Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      hmm, mniam, jakie to "pyszne"... Kochanie, teraz niżej...
      • anna-dark Re: Mam wielki apetyt na... seks 20 lat temu
        Niżej to już jest odbyt...

Gość portalu: robi napisał(a):

> hmm, mniam, jakie to "pyszne"... Kochanie, teraz niżej...
        • Gość: bart anno-dark, jestes tak prymitywna, ze szkoda gadac IP: 83.234.129.* 20 lat temu
          choc z drugiej strony zal mi cie, bo podejzewam, ze przemawia przez ciebie
          zazdrosc. podobno jak kobieta nie ma seksu to wiecznie chodzi niezadowolona...
          • Gość: Oti Anna Dark to wszechpolaczka im wolno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
            tylko po bozemu :-))
            • anna-dark Na misjonarza też lubię, ale inne bardziej kręcą ! 20 lat temu
              Na misjonarza też lubię, ale inne bardziej kręcą !

Gość portalu: Oti napisał(a):

> tylko po bozemu :-))
          • anna-dark Hej! I tu się mylisz - nie mam problemu z seksem ! 20 lat temu
            Hej! I tu się mylisz - nie mam problemu z seksem !
            Ale ty chyba tak - i zazdrościsz...
            Pozdro!

Gość portalu: bart napisał(a):

> choc z drugiej strony zal mi cie, bo podejzewam, ze przemawia przez ciebie
            > zazdrosc. podobno jak kobieta nie ma seksu to wiecznie chodzi niezadowolona...
        • dhl01 Re: Aniu-Wszechpolaczko.. a co bys powiedziala 20 lat temu
          gdybym zaproponowal Ci "nawrocenie". Co bys powiedziala, gdybym powiedzial Ci,
          ze jestem przystojnym i wysokim brunetem? Co bys powiedziala gdybym zaprosil
          Cie do siebie, gdybysmy razem wzieli goraca kapiel.. gdybym umyl Ci wlosy,
          szyje, plecy, biersi, brzuch, uda.. co bys powiedziala gdybym owinal swoje nogi
          wogol Ciebie i calowal Cie w kark. potem wypilibysmy po drinku i mokrzy
          wskoczylibysmy do lozka? Jak myslisz.. co przynioslo by Ci wiecej radosci.. to
          czy obrazanie innych i wypisywanie bzdur na forum? Jezeli to drugie to tu masz
          pare linkow:

dewota.gazeta.pl
          jak-byc-nieatrakcyjnym-dla-facetow.org
          facet-twoj-wrog.pl

i najwazniejsze: www.naszdziennik.pl/sex-jako-wymysl-szatana.html
          • anna-dark Takie banalne historie - wymyśl coś lepszego ! 20 lat temu
            Takie banalne historie - wymyśl coś lepszego !

dhl01 napisał:

> gdybym zaproponowal Ci "nawrocenie". Co bys powiedziala, gdybym powiedzial Ci,
            > ze jestem przystojnym i wysokim brunetem? Co bys powiedziala gdybym zaprosil
            > Cie do siebie, gdybysmy razem wzieli goraca kapiel.. gdybym umyl Ci wlosy,
            > szyje, plecy, biersi, brzuch, uda.. co bys powiedziala gdybym owinal swoje nogi
            >
            > wogol Ciebie i calowal Cie w kark. potem wypilibysmy po drinku i mokrzy
            > wskoczylibysmy do lozka? Jak myslisz.. co przynioslo by Ci wiecej radosci.. to
            > czy obrazanie innych i wypisywanie bzdur na forum? Jezeli to drugie to tu masz
            > pare linkow:
            >
            > dewota.gazeta.pl
            > jak-byc-nieatrakcyjnym-dla-facetow.org
            > facet-twoj-wrog.pl
            >
            > i najwazniejsze: www.naszdziennik.pl/sex-jako-wymysl-szatana.html
            • dhl01 Re: Takie banalne historie - wymyśl coś lepszego 20 lat temu
              Nie! Teraz Twoja kolej! :D
    • mysl_mala Re: Mam wielki apetyt na... seks 20 lat temu
      Jestem facetem i naogoł wstydze sie tego co "widzę" idać z kobieta do
      łozka .Kobiety pokazuja wszystko , pokazuja facetów którzy nigdy nie zdobyli
      się by pomyslec o partnerce , którzy nie interesują sie potrzebami kobiet.
      Kiedys myslałem ze kobiety sie "na to zgadzają" . Teraz wiem jak mały jest
      wybór , jak smieszni są meżczyźni. Szkoda nie wiecie co tracicie . Pozwolić
      kobiecie by podziliła sie orgazmeme to naprawdę coś wielkiego .
    • Gość: gucio Osoby, które lubią jeść, zwykle lubią też sex... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      A jak, to od razu widać że taki Wojciech Mann czy rasowy ogier. Cholera tylko co z Małyszem w taki razie ?
      • anna-dark A co w takim razie z Kaliszem i Witaszkiem ??? 20 lat temu
        A co w takim razie z Kaliszem i Witaszkiem ???

Gość portalu: gucio napisał(a):

> A jak, to od razu widać że taki Wojciech Mann czy rasowy ogier. Cholera tylko c
        > o z Małyszem w taki razie ?
    • Gość: mimi A ja nie mam apetytu na seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      ;) mam apetyt na imprezy,zabawe,alkohol... a seks z facetami- tez mi cos...3
      minuty rabanki i on wniebowziety a ja... heh bijmy brawo kobitkom ktore radza
      sobie ze sprawa same. Troche wyobrazni, paluszek i gotowe :))))
      • Gość: hakon666 Re: A ja nie mam apetytu na seks IP: *.crowley.pl 20 lat temu
        biedne dziecko

to naprawde mialas niefarta trafic na samych samolubnych nudziarzy

3 minuty rabanki?
        zenada....
      • Gość: Łachu Re: A ja nie mam apetytu na seks IP: 62.89.124.* 20 lat temu
        3 minutki...
        tyle to może potrwać droga z kuchni do sypialni...
        Chyba nie masz nosa do facetów, ale życzę powodzenia w przyszłości...
    • Gość: poszoł to był duży Stek... BZDUR IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 20 lat temu
      Tak głupich spostrzerzeń jeszcze nigdy nie słyszałem Pani seksuolog jak zresztą
      cała ta banda tzw psychologów gada głupoty niesprawdzalne tezy i teorie a
      gazeta oczywiście to podchwycila i publikuje bo czytelnikon da się wcisnąć
      każdy pseudonaikowy tekścik to że Pani jest nimfetką nie oznacza że to już
      zasada
      • Gość: Do szkoły Stek... BZDUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Ty baranie... zgadzam się z Tobą. Ten artykuł to stek bzdur, ale Twoja wypowiedź
        również.

Gość portalu: poszoł napisał(a):
        >Pani seksuolog jak zresztą
        >cała ta banda tzw psychologów gada głupoty niesprawdzalne tezy i teorie

Tak, tzw. psychologowie zazwyczaj gadają głupoty, ale ci prawdziwi (z tytułem)
        nie głoszą niesprawdzalnych teorii. Psycholog każdą teorię musi sprawdzić zanim
        wprowadzi ją w życie (tak jak lekarz nie może przepisać eksperymentalnych leków).
        Mówiąc "nimfetka" miałeś pewnie na myśli nimfomanię, która bynajmniej nie jest
        chęcią uprawiania seksu, a uporczywą, wyniszczającą potrzebą, ku wielkiemu
        niezadowoleniu cierpiącej na tą przypadłość.
    • naels Re: Mam wielki apetyt na... seks 20 lat temu
      Z calym szacunkiem dla pani psycholog, ale napisala moim zdaniem stek banalow z
      jedna piramidalna bzdura na oslode. To, ze nasze podejscie do jedzenia
      odzwierciedla nasz stosunek do seksu i ze smakosze sa lepsi w lozku wiadomo od
      dawien dawna, zadne pasjonujace odkrycie. Dlaczego natomiast autorka uwaza, ze
      puszyste kobiety sa smakoszkami, ergo: lubia dobry seks? Ja na ten przyklad
      jestem strasznie lakoma, uwielbiam testowac nowe smaki, nowe zestawienia, nowe
      przyprawy, potrawy regionlne, egzotyczne, wysublimowane jak suflet szparagowy z
      krewetkami w winnym sosie i proste jak stek z grilla, a mam idealny BMI z lekka
      tendencja do niedowagi, i w sumie swietna figure. Osoby tzw. "puszyste" (czyt.
      otyle!) to w wiekszosci nie wyrafinowani smakosze, tylko pospolite obzartuchy,
      ktore napychaja sie kluchami, zawiesistymi sosami, banalnym schaboszczakiem w
      panierce, slodkimi, zapychajacymi ciastami z kremem i ktore grubo wala sobie
      maselka na chlebek i cukru do herbaty. Do nowych potraw i smakow, szczegolnie
      warzyw i owocow, podchodza jak pies do jeza, bo "u mnie w domu sie tego nie
      jadlo". Wyobrazam sobie, ze w seksie sa podobne, to znaczy "duzo, szybko i
      banalnie"...
      • Gość: irena Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.home1.cgocable.net 20 lat temu
        chyba utrafilas w sedno - ja uwielbiam gotowac dla ludzi i robie to dobrze,
        eksperymentuje w kuchni ile sie da - ale wage mam idealna, bo chora bym byla,
        gdybym sie obzarla, tak juz mam. nijak seks mi sie ma do obzerania sie! Nikt nie
        powiedzial, ze smakosze sa lepsi w lozku - oni sie nazra i gotowi spac, a nie
        tam jakies gimnastyki i zrzucanie kalorii... ta uwaga dotyczy mezczyzn. dac im
        jesc i pic - i pojda spokojnie spac :)
      • Gość: uliana Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20 lat temu

naels napisała:
        Osoby tzw. "puszyste" (czyt.
        > otyle!) to w wiekszosci nie wyrafinowani smakosze, tylko pospolite obzartuchy,
        > ktore napychaja sie kluchami, zawiesistymi sosami, banalnym schaboszczakiem w
        > panierce, slodkimi, zapychajacymi ciastami z kremem i ktore grubo wala sobie
        > maselka na chlebek i cukru do herbaty. Do nowych potraw i smakow, szczegolnie
        > warzyw i owocow, podchodza jak pies do jeza, bo "u mnie w domu sie tego nie
        > jadlo". Wyobrazam sobie, ze w seksie sa podobne, to znaczy "duzo, szybko i
        > banalnie"...

Nie zgadzam się z tym,że osoby puszyste, to w większości posolite obżartuchy.
        Prosze najpier się czegoś więcej dowiedzieć zamiast obrażać innych na forum.
        Jakoś nie uważam sie za pospolitego obżartucha, wręcz odwrotnie. Mimo tego moje
        BMI jest bardziej przy górnej granicy prawidłowego przedziału. Figure
        odziedziczyłam po przodkach i mimo stosowania przeróżnych diet, nie stałam się
        super chuda. To może powiedzieć wiele osób. I nie "walę grubo masełka na
        chlebek", bo masła nie lubię, a cukru nie używam, odkąd skończyłam 13 lat.
        A moim prywatnym zdaniem sex zależy bardziej od temperamentu osoby, niż od
        tuszy, co twierdzi niejaka naels
    • Gość: woden dupa-noga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      To nie jest rzadna prawidlowosc, mialem laske ktora obrzerala sie co chwile
      (smalczyk, lody, potem czekoladki, nozesz normalnie cos zatrwazajacego), a
      bzykanko jak wypadlo 1 na tydzien to bylo dobrze. Powod? Depresja czy co tam.
      Jedzonko- lajcik, sex- niezbyt.
      • Gość: piśmienny może z tobą problem był?? IP: *.76.classcom.pl 20 lat temu
        Gość portalu: woden napisał(a):

> To nie jest rzadna prawidlowosc, mialem laske ktora obrzerala sie co chwile
        > (smalczyk, lody, potem czekoladki, nozesz normalnie cos zatrwazajacego), a
        > bzykanko jak wypadlo 1 na tydzien to bylo dobrze. Powod? Depresja czy co tam.
        > Jedzonko- lajcik, sex- niezbyt

pewnie bardziej ją kręcili kolesie, którzy skończyli podstawówkę.. albo w jakiś
        inny sposób opanowali sztukę pisania po polsku bez błędów?? tacy trochę
        intelektualiści..
    • Gość: irena Re: Mam wielki apetyt na... seks IP: *.home1.cgocable.net 20 lat temu
      Ciekawe.... najpierw nawtykaja nam do glowy, ze trza wygladac jak laska z
      pierwszych okladek kolorowych pisemek ( z odpowiednim retuszem, a jakze!), a
      potem, ze mamy sie pozbyc kompleksow. Cos sie autorce tego artykulu nie pop..
      dolilo w glowce, czy taka cienka z niej psycholog? Jak ktos komus dlugo wmawia,
      ze jest ptakiem, to tenze wyfrunie z 10 pietra, natomiast wmawianie kobietom, ze
      bez kompleksow, waga i tusza nic nie ma do samopoczucia, jak sie rozbierzesz
      przed facetem, to juz jest gruba, nomen omen, przesada. No to Kasiu... bierz
      trzecia porcje, bo kobieta bez apetytu na jedzonko nie ma prawa myslec o seksie!
      Bez dupy i brzucha to nie dziewucha!
      Swoja droga, niesamowite tezy stawiaja autorzy takich artykulow, ale nie ma sie
      co dziwic, na chleb trzeba zarobic. Wierszowka idiotyzmow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka