Gość: Obiektywna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Myślę, że ten artykuł jest bardzo pomocny i choć ja i mój partner nie mamy żadnych problemów to przeczytałam ten artykuł z dużą przyjemnością. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: O_o Re: Sex IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 20 lat temu co to znaczy "n Bądź aktywna"... hmm... czy tak trudno przeczytać artykuł przed publikacją, żeby uniknąć w nim błędów?? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mściciel Re: Sex IP: *.kalisz.mm.pl 20 lat temu nie ma czegoś takiego jak seX. jest seKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczony jaki tam sex na plazy, piasek w cipe sie dostaje IP: *.cg.shawcable.net 20 lat temu i ptaka sobie obtarlem. do luftu z ta plaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomka Re: jaki tam sex na plazy, piasek w cipe sie dost IP: 195.47.201.* 18 lat temu Drogi Doświadczony!!! Czy to napewno była to piaszczysta plaża a nie tartak obwozny? zastanawiam się czy twój pseudonim jest adekwatny do Twojego rzeczywistego doświadczenia.jak mówi stare przysłowie "Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje". z mojego doświadczenia wiem,ze seks na plaży jest bardzo przyjemny i nie ma ŻADNYCH skutków ubocznych. mój partner również nie skarżył sie na żadne otarcia w żadnym miejscu. Jeśli mogę Ci cos zasugerować to radzę zmienić pozycję.To klucz do udanego seksu na plaży. Pozdrawiam i życzę większych sukcesów na plaży!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael**** Sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu >>>seks<<< to zdrowie , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Jakie środki sa na to żeby facet mial ochotę? Mojemu R. juz nie zawsze sie chce - czy to efekt starzenia sie? Pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberta Re: pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 18 lat temu Spróbuj Permen - słyszałam że zwiększa libido facetów no i poprawia erekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata po 20 latach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu nie ma się ochoty na seks. A facet po prostu tylko wkurza!!!!bo zna się go jak zły szeląg...ma się ochotę, od niego uciekać jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalamido Re: po 20 latach IP: *.adsl.inetia.pl 18 lat temu Mów za siebie;) To TY nie masz ochoty na seks. CIEBIE facet po prostu już tylko wkurza. TY masz ochotę uciekać od niego jak najdalej. Smutne ale na szczęście nie tak powszechne jak Ci się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EEEEEEEE Re: różowo nie jest...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Nie oszukujmy się...telenowele o miłości wielkiej to w TV - a życie jestciut inne!!!Nie zawsze różowe! Odpowiedz Link Zgłoś
paola293 Udany seks 18 lat temu Jak bardzo w dzisiejszych czasach modna jest depilacja bikini? Co wolą mężczyźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazin Udany seks IP: *.e-wro.net.pl 18 lat temu gra wstępna to podstawa.Wpadnij no mojego bloga może coś znajdziesz ciekawego. jakzaspokoicpartnera.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lotka-1 Re: Sex 18 lat temu udany seks... cóż... kolacja, kawiaty, muzyka ;) no i przede wszystkim ten Jeden właściwy facet. Co jeżeli ten facet nie może?? trzeba isć do lekarza albo do apteki po jakieś tabletki. Tylko ziołowe żeby chemii w siebie nie pakować! Koniecznie coś z żeń szeniem. A swoją drogą to ciekawe czy "zdrowy" facet może łykać np permen, tak dla "ulepszenia" ;P Odpowiedz Link Zgłoś