Dodaj do ulubionych

Pająki w domu i ogrodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
W moim domu są pająki,wszędzie już łażą, zaczęly od piwnicy, ale domu im za
mało i przeszły sobie do ogrodu.Dom psiukałam raidem ale bez efektów.Nie wiem
jak się ich pozbyć,Myślałam o zakupie zwykłego lepu na muchy.Może ktoś z Was
walczył z pająkami i coś mi podpowie.Będę ogromnie wdzięczna i szczęśliwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Pająki w domu i ogrodzie !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Moja babcie mówiła, że jak w domu są pająki to gospodyni podoba się mężczyzną.
      Same się wyniosą - też kiedyś miałam ich pełno. Zniknęły, sama nie wiem kiedy.
      • Gość: Hania Re: Pająki w domu i ogrodzie !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Jakoś nie chce mi sie w to wierzyć, że same sobie pójdą, ale skoro Ciebie
        opuściły to i nade mną może się zlitują szukając innej gospodyni.
        • Gość: Aga Re: Pająki w domu i ogrodzie !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          Zobaczysz, że się wyniosą. Pajączki nie są groźne.
      • Gość: ada@ Re: Pająki w domu i ogrodzie !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10 lat temu
        musiałaś się przestać podobać mężczyznom :-))))))))))0
    • Gość: Kasia Re: Pająki w domu i ogrodzie !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Kiedys tu rybikow bronilam, wiec i za pajakami sie ujme. Szkody Ci nie zrobia, zaden pajak polskiej
      narodowosci grozny nie jest, choc to rzeczywiscie zdumiewajace, ze mozna miec tyle nog. Te, ktore
      zajmuja sie szydelkowaniem, na pewno ladnie ozdabiaja twoj ogrod. Ale, jesli juz rzeczywiscie nie
      dajesz rady, bo ciagle ci sie pajak gdzies placze i cos plecie - a teraz rzeczywiscie na nie pora, bo przez
      zima chca sobie znalezc domek - moze sprobuj tego:

www.multisort.pl/product/4664.Urzadzenie;odstraszajace;pajaki.html
      A dla pajakow serdeczny uscisk nozki.

• julka_pp Re: Pająki w domu i ogrodzie !!!!!!!!!!!!!!!!! 10 lat temu
      Pająki nic Ci złego nie zrobią, więc nie przejmowałabym sie tym bardzo. :) U mnie mama zawsze powtarza, ze pająki oznaczają że nic złego się nie wydarzy w najbliższym czasie w tym domu i rodzinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka