natkaa66 Re: ciasne buty 19 lat temu Pomózcie-jak rozepchać buty. Wypychanie papierem nie pomogło?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ciasne buty IP: *.jelonki.robbo.pl 19 lat temu Najlepiej zanieść na dzień lub dwa do szewca. A jeśli nie można, to zwilżyć od wewnątrz denaturatem i włożyć do butów prawidła mocno rozkręcone. Miłego chodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektra212 Re: ciasne buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Ja mam dokładnie to samo w moich nowych czerowych zamszowych szpilkach. Poza tym są tak wyprofilowane, że śródstopie nie przylega do podeszwy, co nie poprawia komfortu chodzenia ( mam wysokie podbicie niestety). Co na to poradzić? Są jakieś wkładki do tej części buta? Boję się, że jak coś w nie włożę, to moja stopa już się tam na pewno nie zmieści :( A takie są ładne... Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins spróbuj może 19 lat temu preparatu w sprayu "Rozciągacz go obuwia" Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: spróbuj może 19 lat temu dzięki za info. jak kupię ten preparat to wypróbuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhy Re: ciasne buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Buty z prawdziwej skóry kiedyś rozciągało się w bardzo prosty sposób, trzeba do nich nasikać i założyć na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Re: ciasne buty 19 lat temu jak kto lubi. Ja proponuję za małe- uwierające miejsce naśaczyć gorącą wodą, i włożyć na nogi z grubą skarpetką trochę pochodzić i luz. Odpowiedz Link Zgłoś