Gość: Ewa IP: *.piwet.pulawy.pl 19 lat temu czy z maku z puszki np.bakalland,zrobię dobry makowiec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: mak z puszki IP: *.adsl.inetia.pl 19 lat temu jak dla mnie to on trochę za słodki, ale ciasto wychodzi fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: mak z puszki 19 lat temu Dla mnie nie za słodki, tylko dość mocno aromatyzowany. Ale i tak korzystam, bo jak pomyślę o mieleniu ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: mak z puszki IP: *.4kroki.net 19 lat temu Ja również polecam.Na słodkość dla mnie dobry.Również nie cierpię mielenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: mak z puszki 19 lat temu Po co mielic? Mozna kupic suchy mielony :) W tym roku w kazdym sklepie jest mielony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: mak z puszki IP: *.infinity.net.pl 19 lat temu bardzo dobry jest ten mak z puszki Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: mak z puszki 19 lat temu Jest obrzydliwy, przearomatyzowany, fuuuuuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: mak z puszki 19 lat temu Ja nie robię z niego makowca, tylko kupuję sobie raz do roku na Święta i przez tydzień wyżeram łyżką:) Odpowiedz Link Zgłoś
atrams5 Re: mak z puszki 19 lat temu Dla mnie nie do przyjęcia, za słodki i perfumowany. Lepiej jednak zrób sama. Ja robie mak długo przed swiętami i zamrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaKw Re: mak z puszki IP: *.enterpol.pl 19 lat temu Nie kupuj Bakallandu tylko z Prospony. Mak rewelacyjny!Używam od kilku lat.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś