moninia2000 18 lat temu Pomocy! Jak udrazniacie zapchana ubikacje?? Chodzi o muszle...Rodzice juz probowali specjalnymi srodkami i jakaz taka specjalna sprezyna do przepychania i...nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonk Re: Jak udroznic WC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu ale chodzi o zapchanie muszli czy o fetor wydobywający się z niej? Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: Jak udroznic WC 18 lat temu kwas solny. tylko nie wiem czy mozna gdzies kupic w wiekszym stezeniu. Ale dziala i pieknie rozpuszcza kamien. Ew. takie preparaty do toalet turystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Jak udroznic WC 18 lat temu Nie wiem dokladnie o co chodzi, to znaczy wprowadzili sie i po prost woda w muszli nie schodzi (b.dluo) jakby byla zapchana.. Kwasem juz probowali. Nie chodzi o kamien... Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Jak udroznic WC 18 lat temu no, jeśli sprężyna nie pomaga to ja wezwałabym hydraulika, i tyle. Zwykle w budynkach wielorodzinnych jest jakaś ekipa konserwatorów, przy spółdzielniach na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś