Gość: meeeee IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18 lat temu a ja mam to wszystko w du...szy. Od lat mam uczulenie (ładnie teraz nazwane azotopem, hehehe) i jakos z tym zyje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysz Gdy alergia daje w skórę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Jestem atopikiem od 3 lat. Uczulają mnie nawet substancje stosowane do farbowania odzieży... próbowalam wszystkiego i wniosek jest jeden: nic nie dziala hehehehe Trzeba nauczyc sie z tym zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Gdy alergia daje w skórę IP: *.dip.t-dialin.net 18 lat temu Wejdźcie na stronę"Zatrucia toksyczne". Warto zrobić badania wlosów i wykluczyć takowe? Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Gdy alergia daje w skórę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu to jest koszmar www.michas-popowicz.bloog.pl o alergii i AZS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza alergia IP: *.adsl.inetia.pl 17 lat temu Mam alergię od urodzenia: na pewne grupy pokarków, kurz, pyłki i niestety kosmetyki:( W okresie dojrzewania była tak silna, że nie mogłam używać nawet kremu Bambino. Teraz jest trochę słabsza, lekarz kazał mi wypróbować dermokosmetyki. I do dziś jestem w szoku: są skuteczne, a do tego lecznicze! Polecam wszystkim paniom z problemami skóry! Moje typy to Bioderma i Avene. Absolutny ulubieniec to krem do suchej skóry Keranorm. Natomiast nie jestem zwolenniczką przereklamowanego i drogiego Vichy. Dermo wcale nie muszą być drogie, by były skuteczne! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś