Gość: XXXYYY IP: *.centertel.pl 18 lat temu Czy ktoś ma może pomysł jak rozciągnąć nowe buty, aby nie obcierały. Nie chodzi mi o chodzenie w butach po domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks2539 Re: obcierające buty 18 lat temu jeśli to skórzane to ja miałam ostatnio taki problem. I kupiłam piankę do rozciągania obuwia w Deichmanie (12 zł). Do tego gruba skarpeta i .. chodzenie po domu :) Teraz to moje ulubione buty. Inny sposób to dać do szewca, niektórzy mają odpowiednie prawidła i zajmują się rozciąganiem obuwia Odpowiedz Link Zgłoś
pokojnr3 Re: obcierające buty 18 lat temu zamiast pianki wystarczy gorąca woda- potem gruba skapreta i chodzenie po domu;) ale niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXYYY Re: obcierające buty IP: *.centertel.pl 18 lat temu A tą gorącą wode to się wlewa do buta? Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: obcierające buty 18 lat temu Podobno nasmarować spirytusem obcierające miejsce i włożyć prawidła. Rozciąganiem butów zajmują się też szewcy. Odpowiedz Link Zgłoś