Gość: Aneta IP: 88.220.68.* 18 lat temu Wie ktoś czy istnieją pralki ładowane od frontu otwierane z lewej strony ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effka13 Re: pralki lewostronne 18 lat temu jezeli chodzi Ci o pralki otwierane w prawo, to sprawdz Ariston Aqualtis Odpowiedz Link Zgłoś
asica74 Re: pralki lewostronne 18 lat temu Wiem, ze niektore modele Miele sa lewostronne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuptusia73 Re: pralki lewostronne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ja bym odradzała Aristony- bardzo awaryjne LG za to robią furorę- czytałam na jakimś forum że bardzo ciche z otwieranych lewostronnie jest model WD 14440 FDS - qrcze a czemu tak Ci zależy na otwieranej z lewej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:-) Re: pralki lewostronne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu mam Aristona 2 lata - działa bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: pralki lewostronne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ja od paru miesięcy jestem posiadaczka pralki LG i jestem bardzo zadowolona z niej. Odpowiedz Link Zgłoś