88kasia88 18 lat temu Jak pozbyć się tych małych natrętnych "octówek" z kuchni?? wszystko posprzątałam, nie ma żadnych napoczętych owoców, warzyw, otworzonych soków... a one wciąż natrętnie obsiadają szafki :( co robić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Muszki w kuchni!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Jeśli rzeczywiście wszystko dobrze wysprzątałaś, to same zdechną lada chwila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Muszki w kuchni!!!! IP: *.fbx.proxad.net 18 lat temu Muszki owocowki zyja jedna dobe. Jesli nie ma nic do jedzenia same wymieraja, jesli jednak gdzies znajduja pokarm, beda sie rozmnazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Muszki w kuchni!!!! IP: *.85-237-170.tkchopin.pl 18 lat temu witaj kup plytke global lub globol Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Re: Muszki w kuchni!!!! 18 lat temu Prosty sposób na owocówki: 1. bierzesz torebkę foliową 2. wkładasz do niej na wabia jakiś owoc - rozkrojone jabłko albo obranego banana 3. zostawiasz np przed wyjściem do pracy 4. po przyjściu do domu ostróżnie ale w miarę szybko zamykasz torebkę i zawiązujesz ją. W razie potrzeby czynność powtórzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
szadoka Re: Muszki w kuchni!!!! 18 lat temu Nie posprzatalas dokladnie. Tez raz tak mialam. Wysprzatalam i pochowalam wszystko. Okazalo sie po jakims czasie, ze otworzylo mi sie w szafce wino domowej roboty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: Muszki w kuchni!!!! IP: *.aster.pl 18 lat temu doskonale łapie sie ja rurą od odkurzacza-odkurzając :) podobnie komary :))) Odpowiedz Link Zgłoś