Gość: ona IP: *.dolsat.pl 18 lat temu Doradźcie jaki płaski telewizor jest fajny i nie za drogi. Na co zwracać uwagę przy zakupie. Proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: telewizor LCD 18 lat temu nie znam się :) powiem Ci czym ja się kierowałam w wyborze - chciałam kupic tv 20" o kwadratowym monitorze, bo prostokątne mi się nie podobają (wolę podobne wyglądem do tradycyjnych) podobały mi się Samsung, Toshiba, Panasonic, Grundig - szukałam czarnej obudowy, nie srebrnej ceny od 1299 do 1699 im większa cyfra przy rozdzielczosci to lepiej (podobno) :) czas reakcji 3 sek, 5 sek... nie wiem za bardzo o co chodzi, może o 'zaskok' przy przerzucaniu kanałów? niektóre nie mają gniazd sluchawkowych ijeszcze jakichś niektóre też nie mają włącznika czasowego (wyłączniki mają wszystkie) wejdź sobie na stronę euro agd i wybierz opcje szukanych przez Ciebie tv lcd a popytaj na jakimś 'męskim' forum - faceci bardziej są kumaci w tym temacie :) www.euro.com.pl/telewizory-lcd-i-plazmowe,b2,g1,h3.bhtml Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: telewizor LCD 18 lat temu a koniec końcem kupilismy prostokątny 26" ;) ale czarny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: telewizor LCD IP: *.poch.com.pl 18 lat temu Co to jest "kwadratowy" TV (kwadrat = wszystkie boki równe a takich ekranów TV nie ma)? Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: telewizor LCD 18 lat temu wg Świata konsumentów najlepsze parametry w stosunku do ceny ma Bravia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: telewizor LCD IP: *.gprs.plus.pl 18 lat temu tre.pl/index.php?docid=stowar&id=113006 Sam stoje przed podobnym dylematem...powyżej faworyt...a może jakieś grupowe zakupy w tre.pl, byłoby taniej pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallinka Re: telewizor LCD IP: *.chomiczowka.waw.pl 18 lat temu 42" do mojego mieszkanka to zdecydowanie za dużo. Kupiłam ostatecznie LCD Samsunga 32", na eBayu korzystniej niż w sklepie, najpierw długo się tam rozglądałam i rozpatrywałam w parametrach a potem znalazłam świetną ofertę. I telewizorek już jest :) Podobno warto zwracać też uwagę na kontrast (10000:1, 30000:1 - im więcej, tym lepiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty Re: telewizor LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu jesli chodzi o sklep www.tre.pl/ to kupowałem u nich wiele razy i zawsze wszystko było w porządku. To profesjonalisci,więc jesli chcesz u nich kupić tv to po pierwsze sa dobre cenowo i wybór jest szeroki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: telewizor LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Spójrz na oferte sklepu www.tre.pl/ maja naprawde szeroki asortyment i napewno znajdziesz dobry tv LCD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleczny Re: telewizor LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Szeroki wybór tv LCD znajdziesz tu www.tre.pl/index.php?docid=sartlist&cid=2276 to sprawdzona firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eewwkkaa Re: telewizor LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Niedawno kupiłam Sharpa Aquos 32". Przekonało mnie, że składany w Japonii. Ładnie wygląda i świetny odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: telewizor LCD 17 lat temu Mam takiego sharpa od sierpnia, czyli już (dopiero?) pół roku. Jestem baaaaardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola53 Re: telewizor LCD IP: *.telkonet.pl 17 lat temu Mam również sharpa 32 cale (od września) Zastrzeżeń nie mam zadnych. Odpowiedz Link Zgłoś