kasiateresa 18 lat temu Czy zauważyłyście,że płyn do płukania- E Lilia wodna -znikł z półek sklepowych.Żałuję,bo był to mój ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oregano1 Re: Płyn do płukania 18 lat temu Radze ,uzywaj "lenora"-ja to robię od wielu,wielu lat i goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
johana301 Re: Płyn do płukania 18 lat temu Również używam tylko Lenora-jest super,szczególnie niemiecki.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonesik Re: Płyn do płukania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu To nie prawda , że płyn zniknął z półek. Jest to również mój ulubiony płyn , więc zasiegnęłam języka.Producent płynu (PZ Cussons) zmienił po prostu opakowania i nazwy płynów , ale zawartość jest taka sama.Kupując płyn sugeruj się kolorem - w dalszym ciągu niebieski , ale butelka ma taki "perłowy" odcień. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiateresa Re: Płyn do płukania 18 lat temu Nie masz racji.Jest to ZUPEŁNIE INNY zapach.Jedną butelkę już zużyłam i....przerzucam się na Lenora.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś