zatroskanamama1985 28.03.14, 23:43 Witam, Mam pytanie - czy ktoś może napisać, czy jest jakaś istotna różnica między bebilonem a bebikiem? Firma ta sama, a cena jednak troszkę inna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Bebilon a bebiko 29.03.14, 16:09 Bebilon ma jakieś tam dodatkowe składniki, probiotyki czy coś takiego, nie chcę wprowadzić w błąd, bo sama nie wiem. Moim zdaniem nie warto, szczególnie jak dziecko ma urozmaiconą dietę. Bebiko dawałam mojej starszej córce, daję teraz młodszej. Obie są zdrowe i bardzo dobrze się rozwijają. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_beauty Re: Bebilon a bebiko 04.04.14, 00:28 a cena jednak troszkę inna... bo właśnie różnica jest tylko w cenie:). Odpowiedz Link Zgłoś
3meg.1983 Re: Bebilon a bebiko 05.04.14, 23:20 Roznicy dla nas nie ma...ale to dziecko je pije I to one musi zadecydowac które mu podejdzie lepiej. A co do ceny to roznica jest mala bo bebilon jest w duzym opakowaniu 800 gr, a bebiko w malym 350 gr. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_beauty Re: Bebilon a bebiko 06.04.14, 01:03 bebiko w rossmanie też juz jest w dużym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
edek.z.krainykredek Re: Bebilon a bebiko 13.04.14, 08:12 proszę się nie śmiać - podjadam dziecku mleko bo jest baaardzo smaczne :-) młody jadł cały czas bebilon, raz kupiłam bebiko. NIE JADŁ. ja też jak zaczęłam podjadać wyczułam wyrażną różnicę w smaku. żeby nie było - nie wyjadam z woreczka, przesypuję (o matko...) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_beauty Re: Bebilon a bebiko 14.04.14, 00:10 śmiać się nie będę, bo robiłam tak samo:D. Odpowiedz Link Zgłoś
sika88 Re: Bebilon a bebiko 12.05.14, 14:25 tez podjadam a jak dziecko nie dopija to ja to robie sype tez do kawy czasem:0 Odpowiedz Link Zgłoś