akinow51 25.08.04, 10:41 Jaki polecacie i ile kosztuje? Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoyo11 Re: Podgrzewacz do butelek 25.08.04, 12:19 Ceny są różne :) W zależności od tego ile jesteś w stanie wydać: 80 PLN - 250 PLN Podgrzewacze mają różne rozmiary, tak jak butelki. Więc nie zapomnij, żeby sprawdzić czy butelka zmieści się w podgrzewaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisa Re: Podgrzewacz do butelek 01.09.04, 19:07 Rzeczwiście ceny są różne. Ja wybrałam uniwersalny za 155 zł, pasuje do wszystkich butelek i jest możliwość podłączenia w samochodzie, jestem zadowolona, wersja bez możliwości podłączenia w samochodzie ok 110 zł, nie wiem czy mogę podać firmę, żeby nie było, że to reklama. Jeżeli chcesz znać jakieś szczegóły to napisz na priv u_kys@wp.pl, odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Podgrzewacz do butelek 02.09.04, 10:40 jesli nie uzywasz butelek Avent to polecam podgrzewacz Cannpol, nadaje sie rowniez do podgrzewania sloiczkow i kosztuje ok. 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
majowamamuska Re: Podgrzewacz do butelek 02.09.04, 11:23 Mam pytanie, zapewne smieszne, ale ja naprawde sie nie znam, karmie butla od niedawna, podgrzewam w garnuszku z ciepla woda. wczoraj dostalam od kolezanki podgrzewacz canpol, hmmmm, ale przyznam szczerze ze jestem niedouczona bo nie wiem jak sie uzywa... wlewa sie wode? czy wstawia butle na sucho i scianki podgrzewaja zawartosc? nie dostalam instrukcji, a kolezanka tez kupila uzywany bez instrukcji i ani razu nie musiala uzyc pytanie glupie, ale prosze o pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Podgrzewacz do butelek 03.09.04, 09:08 nalezy wlac wode przegotowana aby nie zostawiala kamienia do miejsca gdzie jest zananczona taka kreseczka (w środku) i co jakis czas wymieniac wode i oczywiscie uzupelniac. Jesli wstawiasz pelna butelke to wody musi byc mniej powodzenia aga Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: Podgrzewacz do butelek 01.09.04, 23:04 Jesteś pewna że potrzebujesz? Bo ja mój po kilku miesiącach stania w szafce, nigdy nie rozpakowany i nieużywany sprzedałam na allegro. A podgrzewałam w garnku z gorącą wodą. Przy starszym miałam podgrzewacz bebejou za ok. 110 PLN, kupiony w smyku, na standartowe butelki (nie avent), kilka razy go nawet użyłam i spisywał się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś