Dodaj do ulubionych

Podgrzewacz do butelek

25.08.04, 10:41
Jaki polecacie i ile kosztuje? Dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • yoyo11 Re: Podgrzewacz do butelek 25.08.04, 12:19
      Ceny są różne :)
      W zależności od tego ile jesteś w stanie wydać: 80 PLN - 250 PLN

Podgrzewacze mają różne rozmiary, tak jak butelki. Więc nie zapomnij, żeby
      sprawdzić czy butelka zmieści się w podgrzewaczu.

• ulisa Re: Podgrzewacz do butelek 01.09.04, 19:07
      Rzeczwiście ceny są różne.
      Ja wybrałam uniwersalny za 155 zł, pasuje do wszystkich butelek i jest
      możliwość podłączenia w samochodzie, jestem zadowolona, wersja bez możliwości
      podłączenia w samochodzie ok 110 zł, nie wiem czy mogę podać firmę, żeby nie
      było, że to reklama. Jeżeli chcesz znać jakieś szczegóły to napisz na priv
      u_kys@wp.pl, odpowiem.
      • aga305 Re: Podgrzewacz do butelek 02.09.04, 10:40
        jesli nie uzywasz butelek Avent to polecam podgrzewacz Cannpol, nadaje sie
        rowniez do podgrzewania sloiczkow i kosztuje ok. 80 zł
        • majowamamuska Re: Podgrzewacz do butelek 02.09.04, 11:23
          Mam pytanie, zapewne smieszne, ale ja naprawde sie nie znam,
          karmie butla od niedawna, podgrzewam w garnuszku z ciepla woda.
          wczoraj dostalam od kolezanki podgrzewacz canpol, hmmmm, ale przyznam szczerze
          ze jestem niedouczona bo nie wiem jak sie uzywa... wlewa sie wode? czy wstawia
          butle na sucho i scianki podgrzewaja zawartosc? nie dostalam instrukcji, a
          kolezanka tez kupila uzywany bez instrukcji i ani razu nie musiala uzyc
          pytanie glupie, ale prosze o pomoc
          pozdrawiam
          • aga305 Re: Podgrzewacz do butelek 03.09.04, 09:08
            nalezy wlac wode przegotowana aby nie zostawiala kamienia do miejsca gdzie jest
            zananczona taka kreseczka (w środku) i co jakis czas wymieniac wode i
            oczywiscie uzupelniac. Jesli wstawiasz pelna butelke to wody musi byc mniej

powodzenia
            aga
    • antonina_74 Re: Podgrzewacz do butelek 01.09.04, 23:04
      Jesteś pewna że potrzebujesz? Bo ja mój po kilku miesiącach stania w szafce,
      nigdy nie rozpakowany i nieużywany sprzedałam na allegro. A podgrzewałam w
      garnku z gorącą wodą.
      Przy starszym miałam podgrzewacz bebejou za ok. 110 PLN, kupiony w smyku, na
      standartowe butelki (nie avent), kilka razy go nawet użyłam i spisywał się
      dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka