witunia80 25.10.06, 19:36 mój synek ma 6,5 m-ca, moje koleżanki dawały swoim dzieciom wtym wieku już danonki. A co Wy myślicie drogie mamy na ten temat???? Dodam, ze moj synek jest na bebilon 2 i je juz zupki, mięsko i owoce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellusia Re: Danonki - MAMY kiedy wprowadzać 25.10.06, 19:51 Mlody skonczyl 7 miesiecy i nie podaje mu danonkow i nawpewno w tym roku nie podam. Zreszta jesli juz mu cos podam z serkow to jakis mniej znany z lokalnej mleczrni. Tanszy i smaczniejszy. Ten temat wraca jak boomerang, skorzystaj z wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
kurak2776 Re: Danonki - MAMY kiedy wprowadzać 25.10.06, 22:45 Ja zacząłem z żoną podawać danonki córce gdy miała 7 miesiecy , obecnie ma 14 miesiecy i nic jej nie dolega...Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Danonki - MAMY kiedy wprowadzać 26.10.06, 15:33 Witam, Polskie schematy zywienia zdrowych niemowlat zakładają podanie przetworów mleka krowiego od 11-12 miesiąca zycia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś