aleksandra19811 08.11.06, 18:50 mam takową, jakie smoczki sie uzywa normalne czy specjalne. Pytam bo cieknie mi z butelki mimo ,że dobrze zakręcone. Co robie nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara.gierowska Re: Na czym polega niewykłość butelki dr. brownsa 08.11.06, 22:05 witam, Nie znam tej butelki,wiem,ze jest popularna np w Kanadzie,z uwagi na prewencję kolek (?). Moze któraś z mam coś podpowie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1magnolia Re: Na czym polega niewykłość butelki dr. brownsa 09.11.06, 07:33 Mam te butelke i jestem z niej zadowolona. Smoczki kupuje sie specjalne, tez dr. Browns,a. Moze zbyt slabo polaczylas wczystkie czesci? Trzeba je mocno wcisnac, szczegolnie ten kolorowy "pierscien". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Na czym polega niewykłość butelki dr. brownsa 09.11.06, 11:53 czasami cieknie jak smoczek nie jest dobrze osadzony w zakrętce.... sprawdź czy wszystko jest dobrze na swoim miejscu. Smoczek musisz mieć specjalny tj do butelki dr brownsa smoczek dr brownsa. Działa faktycznie antykolkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jovi78 Re: Na czym polega niewykłość butelki dr. brownsa 09.11.06, 11:55 A gdzie taką butelkę mozna kupic??? Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
elieka butelki dr browns 09.11.06, 12:31 kupisz albo w dobrym sklepie z art.dla dzieci albo na allegro www.allegro.pl/search.php?string=brown&category=17288&buy=0&new=0&pay=0&country=1 polecam butelki szerokie - wygodniejsze do trzymania :) Odpowiedz Link Zgłoś
vera_lynn Re: butelki dr browns 09.11.06, 16:33 Potwierdzam- te butelki są ok, też ich używamy.. Smoczek może być w zasadzie dowolnej firmy (Brown oferuje pełną gamę smoczków, ale mogą być inne), ważne tylko żeby smoczek nie miał na kołnierzu poprzecznego nacięcia- bo wtedy może cieknąć.. Takie nacięcia maja np smoczki Canpola (podobno takie nacięcie to też jest sposób na zapobieganie kolkom, ale w innych butelkach). Elieka- nie do końca zgodzę się z Tobą- wygodniej może się trzyma te z szeroką szyjką, ale niektóre dzieci (np moje) nie umie chwycić tak szerokiego smoczka. Może dla starszych dzieci są ok, ale dla niemowląt super jest Brown z wąską szyjką. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.k19 Re: Na czym polega niewykłość butelki dr. brownsa 09.11.06, 20:55 ja taką butelkę kupiłam w W-wie na ul.Lubelskiej przy dw.wschodnim (wejscie od Skaryszewskiej)w hurtowni "Bobas i my" (za 29 zł 250ml) Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: Na czym polega niewykłość butelki dr. brownsa 09.11.06, 18:29 ja tez posiadam taka butelke. Musisz wszytsko dokladnie polaczyc w srodku butelki bo inaczej przecieka. Co do smoczkow to nie wiem bo ja uzywam tylko dr barown Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: Na czym polega niewykłość butelki dr. brownsa 09.11.06, 18:29 mialo byc dr browns Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: Na czym polega niewykłość butelki dr. brownsa 09.11.06, 21:17 ja tez mam ta butelke i powiem szczerze ze tak srednio jestem zadowolona. Madzia nadal ma kolki, problemy z gazami.... a przeciez miala to butelka redukowac no ale pewnie to kwestia indywidualna dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy06 Re: Na czym polega niewykłość butelki dr. brownsa 10.11.06, 20:24 tak jak piszą dziewczyny trzeba dobrze skręcić. ja karmiłam tymi butelkami od urodzenia młodej, kolki nie miała ani razu, może więc działają? jeżeli ktoś chce mogę sprzedać 3 butelki dr browns używane tylko niecałe 2 mies., potem przeszłam na avent. info na mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś