Dodaj do ulubionych

Zimne mleko

27.02.07, 12:13
Zawróce wam głowę po raz kolejny.moje dziecko od kilku dni zje butelkę ale tylko wtedy jak mleko jest zimne'Nie może być letnie.martwi mnie to że może źle wpłynąć na brzuszek.nic ją nie boli nie płacze śpi całą noc ale próby podania ciepłego jedzenia kończą się krzykiem.ledwo ciepłe też krzyk.przegłodziłam ją i też nie zjadła.tylko zimne.czy spotkałyście się z tym? Bo ja nie.
Obserwuj wątek
    • agaruda1 Re: Zimne mleko 27.02.07, 12:41
      A moj synek je tylko zimne. Ja mialam bardzo malo pokarmu i juz w szpitalu
      dostawal lekko letnie bo nie mialam podgrzewacza. Jak mu dam nawet letnie to sie
      wscieka i pluje. Ma 9 miesiecy i czuje sie dobrze :) I bardzo dobrze.
      Przynajmniej robie sobie mleko na noc i nie zdazy sie do konca obudzic a juz
      mleko dostanie i spowrotem w kime :) Jak nic mu nie jest to sie ciesz, bo to
      duza wygoda:) Staram sie tylko wymieszac je jak jest cieple, bo wtedy lepiej sie
      mieszaja wszystkie skladniki. Mial klopoty z ulewaniem, ale to dlatego, ze to
      straszny lakomczuch i nie nadazal z trawieniem tego co zjadl. Teraz jest ok.
      Pozdrawiamy
      Aga i Dominik
      • aga330 Re: Zimne mleko 27.02.07, 13:14
        Moja ma 3 miesiące i zawsze jadła ciepłe.teraz już nie chce.a jeżeli o ulewanie chodzi to ulewa bardzo dużo, mimo iż dostaje kaszki.
        • reniek27 Re: Zimne mleko 27.02.07, 15:53
          Wiecie co moze to jest powod dlaczego moja mala nagle niechce jesc mleka a zato
          pije zimna herbate wyprobuje i powiem wam a tak na marginesie to zawsze
          myslalam ze cieple lepsze ale kto wie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka