Dodaj do ulubionych

Jakie mleko?

14.07.07, 20:15
dziewczyny, napiszcie jakim mlekiem sztucznym karmiłyście swoje maleństwa.
Wiem, że wszystko zależy od dziecka, ale chcę sprawdzić które mleko jednak u
dzieci "wygrywa". Zaznaczę że chodzi mi o mleko, które będę mogła podawać
zaraz po narodzinach, czyli 1.
Obserwuj wątek
    • monis1986 Re: Jakie mleko? 15.07.07, 09:16
      Bebiko 1
      • mama_wiktorka Bebilon 3... 15.07.07, 09:47
        Ja karmiłam na początku malucha bebiko omneo 1, potem bebilon 1 i przy tym już
        pozostaliśmy do dzisiaj tzn obecnie przy bebilonie 3. To bdb mleko.
    • roma5566 Re: Jakie mleko? 15.07.07, 12:14
      witam ja karmilam na poczatku mlekiem nan ha 1 jest okropne. synek mial po nim
      kolki wiec to mleko odradzam. potem przeszlam na bebilon 1 i bylo ok.ladne
      kupki, zero zaparc. teraz zmienilam na bebiko 1 ( ta sama firma co bebilon
      tylko mleczko jest troche tansze ale skladem prawie sie nie roznia) i tez jest
      dobrze. wiec polecam te dwa bebilon1 i bebiko1 oczywiscie jesli dziecko nie b.
      mialo alergii.
      pozdrawiam
    • albatros07 Re: Jakie mleko? 15.07.07, 19:48
      mój mały ma juz 4 miesiące z kilku powodów miałam problemy z karmieniem piersią
      wiec musiałam przejśc na butelke. polecałabym ci humane jest 1 i 1 plus ja mu
      podaję humane 1 plus bo jest bardziej gęsta a mały to głodomorek
      • agula801 Re: Jakie mleko? 16.07.07, 22:55
        Dawałam córce kilka róznych..najpierw Nan ha/kolki!!/,Bebiko,Bebilon,bebiko
        Omneo, potem mleczka ar/ulewala bardzo/-po Nan ar miala ogromne zatwardzenia,
        Enfamil ar/znowu kolki/.Wróciłysmy wiec do Bebiko Omneo a potem przeszłyśmy na
        bebiko 1 i nadal Mala je pije.Sama wiec widzisz,ze trzeba próbować,które mleko
        bedzie najlepesze dla dziecka.Pozdrawiam

tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20070219/n/Basia/k/b463/age.png[/img]

• yoggi87 Re: Nan Active albo Bebilon 17.07.07, 00:07
          • malwina79 HIPP wg mnie najlepsze b/t 20.07.07, 23:15

• justynka9914 Re: Jakie mleko? 20.07.07, 23:41
      ingapol napisała:

> dziewczyny, napiszcie jakim mlekiem sztucznym karmiłyście swoje maleństwa.
      > Wiem, że wszystko zależy od dziecka, ale chcę sprawdzić które mleko jednak u
      > dzieci "wygrywa". Zaznaczę że chodzi mi o mleko, które będę mogła podawać
      > zaraz po narodzinach, czyli 1.
      Ja podaję od drugiego miesiąca nan 1 i mój synek dobrze je akceptuje wcześniej
      karmiłam piersią ale był głodny to naprawde dobre i niedrogie mleko;)
    • aneta231 Re: Jakie mleko? 21.07.07, 11:26
      My uzywamy Enfamilu - nie ma najmnieszych problemow, maly toleruje go
      rewelacyjnie. Z tym ze Enfamil jest drozszy troche od Bebiko czy Bebilonu, no i
      do kupienia tylko w aptece.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka