oskar198 20.05.08, 18:51 WITAJCIE. Dziewczyny, ktore mleko modyfikowane od urodzenia oznaczone HA podawalyscie swoim dzieciom.Mozecie cos doradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: mleko HA ktore najlepsze 20.05.08, 19:15 Które mleko Ha najlepsze? a który samochód jest najlepszy, a jakie krzesełko jest najlepsze, a które słoiczki wybrać, a jakie łóżeczko, a może lepsza jest kukurydza od groszku itd. To mleko będzie najlepsze, które zaakceptuje Twoje dziecko, po którym nie będzie miało żadnych problemów, ew. takie które wybierze lekarz przynajmniej na początku. Z podczytywania forum wiem, że bardzo popularne jest mleko Nan. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaneluni Re: mleko HA ktore najlepsze 20.05.08, 20:04 Ja używam Nestle NAN HA. Moja córeczka od początku zaakceptowała tą mieszankę i nie miała żadnych dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
joy76 Re: mleko HA ktore najlepsze 21.05.08, 21:55 przy karmieniu piersią dokarmiałam NANem HA 1 i mała nie miała żadnych dolegliwości. Potem była wyłącznie na tym mleku półtora miesiaca i tez było OK,niestety przy przejściu na mleko następne NAN HA 2 pojawiły się koszmarne zatwardzenia i lekka wysypka /od mleka bo w tym czasie nie wprowadzałam nowych posiłków/. Teraz jesteśmy na Bebilon Comfort 2,mleku hypoalergicznym i jednocześnie nisko-laktozowym, mogę je szczerze polecić, brak zatwardzeń,wzdęć czy wysypki. Bebilon comfort jest również w opcji 1 czyli od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś