kasiakos1 30.09.08, 20:36 może to głupie pytanie, ale dopiero zaczynam dokarmiac mieszanką i wolę się upewnić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherrylee79 Re: Czy wodę gerbera mozna podgrzewać? 30.09.08, 21:03 hej, ja lekko podgrzewam w mikrofali i wtedy dosypuję mleko modyfikowane. Świetnie ze nie trzeba gotować, studzić, jest to duże ułatwienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zawszemadzia83 Re: Czy wodę gerbera mozna podgrzewać? 01.10.08, 11:15 Ja robię podobnie. Odpowiednią ilość wody potrzebną do przygotowania mieszanki wstawiam do podgrzewacza, w ten sposób, gdy maluch domaga sie jedzenia bardzo łatwo i szybko przygotować mleczko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: Czy wodę gerbera mozna podgrzewać? 01.10.08, 15:44 sprawdź dobrze na opakowaniu mleka, czy podgrzewa się gotowe mleko, dodając proszek do zimnej wody, czy najpierw trzeba ją podgrzać. Np. Bebilon rozpuszcza się w zimnej i podgrzewa dopiero wtedy. A ja wodę podgrzewam do kaszki, spoko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewamazu Re: Czy wodę gerbera mozna podgrzewać? 02.10.08, 20:59 Hej. Zaniepokoiłam się i poleciałam do kuchni sprawdzić aż. I mała uwaga: Bebilon wsypuje się do CIEPŁEJ wody. Tak jest napisane na opakowaniu.Nie podgrzewa po dosypaniu mleka tylko wcześniej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nommika Re: Czy wodę gerbera mozna podgrzewać? 02.10.08, 22:14 dobry pomysł z tą mikrofalówką, ja podgrzewałam wodę gerbera w podgrzewaczu do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
jorasta Re: Czy wodę gerbera mozna podgrzewać? 01.10.08, 21:35 Można podgrzać, ale nie trzeba gotować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martyna227 Re: Czy wodę gerbera mozna podgrzewać? 02.10.08, 17:17 No pewnie, że możesz, ale jak nie podgrzejesz przed podaniem, to też się nic nie stanie, bo ma certyfikat IMiD, że nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
annaoj33 Re: Czy wodę gerbera mozna podgrzewać? 01.12.08, 21:12 ja tę wodę często podaję małemu samą w temp. pokojowej a jesli jest otwarta i stoi w lodówce to podgrzewam. z mikrofali dla Szymka staram się nie korzystać Odpowiedz Link Zgłoś
ma-rzena Re: Czy wodę gerbera mozna podgrzewać? 01.12.08, 21:27 ja podgrzewam wodę gerbera swojemu dziecku w specjalnym garnuszku, który jest tylko do gotowania wody :) Odpowiedz Link Zgłoś