izunia1352 12.11.08, 22:43 od kiedy podaje mleko w proszku moj maluszek(a ma 1.5miesiaca)zaczoł ulewac a nawet zdarza sie ze raz dziennie wymiotuje i to bardzo.czy wymioty u takiego maluszka to normalne?czy moze za duzo je? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izolda145 Re: ulewanie 12.11.08, 23:15 ulewanie to normalne, o ile nie za dużo.Jeżeli byłyby zbyt intesyne - to skonsultuj z pediatra, może zmieni mleko.dzieci różnie tolerują mleka.Obecnie jest duży wybór na rynku więc na pewno znajdziesz to odpowiednie.Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agaiga30 Re: ulewanie 13.11.08, 17:47 Witaj! Moja coreczka ma dwa miesiace i tez bardzo ulewala a wlasciwie wymiotowala w trakcie jedzenia lub zaraz po jak ja podnosilam do odbicia. Raz na dobe zdarzalo jej sie na pewno. Bylam przerazona bo moj dziewicioletni syn mial operacje w trzecim tygodniu zycia na zwezenie przewodu zoladkowego i myslalam ze moja corcie czeka to samo. Okazalo sie ze zbyt lapczywie jadla. Pani doktor na forum polecila zageszczacz Nutriton dostepny w aptekach. Na 120 ml mleka dodaje dwie plaskie miarki i wymioty sie skonczyly. Zdarza jej sie ulac ale jest tego moze pol lyzeczki a wczesniej chlustala. Polecam Nutriton. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: ulewanie 13.11.08, 22:08 Witam, Zalezy : 1. Jakie mleko je i w jakiej objetosci jednorazowo 2, Jakim smoczkiem 3. Czy mu sie odbija po karmieniu 4, jak przybywa na wadze Odpowiedz Link Zgłoś