jk3377 01.01.10, 15:57 jedną mogę polecić,choć jeszcze sama nie wypróbowałam,ponoć rewelacyjna.nauka kolorów dla małych dzieci. MARCIN BRYKCZYŃSKI- --12 KOLORÓW--- jesli znacie jeszcze jakies-piszcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulle Re: Książki dla małych dzieci 03.01.10, 11:11 Mamy i się podoba: A.Frączek Mały wóz strażacki Ksiązeczka 3D z ruchomymi elementami i okienkami. Tekst też fajny. Odpowiedz Link
marwro3 Re: Książki dla małych dzieci 06.01.10, 21:53 a w naszym domu przebojem jest seria o Martynce. Najpierw wypożyczaliśmy z bibioteki a teraz już mamy kolekcję własną i maluchy (dziewczynka 3 latka , chłopiec 5 lat) często domagają się aby im czytać. Piękne ilustracje i ciekawe tematy - polecam. Odpowiedz Link
kamkap Re: Książki dla małych dzieci 07.01.10, 12:09 popieram Martynkę. U mnie też króluje(córka lat 6,5) Odpowiedz Link
moleslaw Re: Książki dla małych dzieci 08.01.10, 15:23 Mikołajek jest uniwersalny,mój syn go uwielbia.Jak był młodszy to mu czytałam a teraz sam się zaczytuje Wiadomo dla łobuza o łobuzie. Odpowiedz Link
kamkap Re: Książki dla małych dzieci 09.01.10, 18:16 >Wiadomo dla łobuza o łobuzie. à propos łobuza moja córka uwielbia serię o Koszmarnym Karolku Odpowiedz Link
kamkap Re: a Martynka to dla chlopca tez pasuje??????? 11.01.10, 10:51 wydawało mi się, że raczej dla dziewczynek, bo o dziewczynce Ale ktoś wyżej napisał, że i córka i syn lubią, wiec możesz spróbować, wypożycz z biblioteki. Odpowiedz Link
marwro3 Re: a Martynka to dla chlopca tez pasuje??????? 11.01.10, 22:28 polecam na początek "Martynka w krainie baśni" w której jest 8 opowiadań. Aleksandrowi podoba się pt. "Martynka leci balonem" i "Martynka wsiada na konia" a także "Martynka uczy się pływać" moim zdaniem opowiadania zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki. Odpowiedz Link
ewa.mila Re: a Martynka to dla chlopca tez pasuje??????? 14.01.10, 10:47 Książki A. Lingren. Moja 7 - latka je uwielbia, czytamy je tak miej więcej od 2 lat (2 lata temu dostała na imieniny Dzieci z Bullerbyn i od tego się zaczęło). Martynkę też popieram. A "Matyldę" znacie??? Odpowiedz Link
kamkap Re: a Martynka to dla chlopca tez pasuje??????? 15.01.10, 10:13 A "Matyldę" znacie??? ja nie znam. Napisz coś więcej Odpowiedz Link
makubata Franklin 10.02.10, 17:25 Mój Kuba go uwielbia Na pewno znacie merlin.pl/Franklin-chce-miec-zwierzatko_Paulette-Bourgeois/browse/product/1,576858.html Odpowiedz Link
malgorzata722 Mama Mu 10.02.10, 18:52 Igor (3,5) uwielbia. Czytamy Mamę Mu od roku, wcześniej ją po prostu lubił, ale teraz już wyłapuje humor i zaśmiewa się do łez. Odpowiedz Link
one.dzieciak Re: Książki dla małych dzieci 19.02.10, 15:17 Idąc tym tropem, jeśli chodzi o ilustratorkę to polecam: www.ambelucja.pl/gryzmol-p-884.html Ewa Poklewska-Koziełło jest rewelacyjna. A Brykczyński - rewelacja jak dla mnie Czarno na Białym Biało na Czarnym www.ambelucja.pl/czarno-na-białym-i-biało-na-czarnym-p-125.html Odpowiedz Link