07.11.11, 11:46
W ostatnim Bluszczu widziałam reklamę książki Poli Hart "Seks, lunch i warszawskie garnitury" Czy ktoś wie może, kiedy jest premiera tej pozycji i kto ją wydaje?
Obserwuj wątek
    • moleslaw Re: Pola Hart 07.11.11, 17:19
      Mam wrażenie że niedługo w Emokiu, niestety też tylko spojrzałam, kupię po 10 tym "Bluszcz" ale do tego czasu pewnie sprawdzisz
      • moleslaw Re: Pola Hart 07.11.11, 17:20
        W EMPIKU miało być sad
        • szczeciniankawpoznaniu Re: Pola Hart 08.11.11, 12:07
          No w Bluszczu jest tylko reklama i napisane, że można kupić w Empiku* a gwiazdka jest niewyjaśniona. Pani w Empiku w niedzielę powiedziała, że nie mają nic tej autorki. sad Nie wiem nawet jakie to wydawnictwo.
          • olszonekdwa Re: Pola Hart 08.11.11, 22:42
            Też miałam trudności. Jest w Empku na stoisku z prasą trzeba szukać. Kobiecą albo społeczną.
            Kupilam!
            • szczeciniankawpoznaniu Re: Pola Hart 09.11.11, 09:31
              Na stoisku z prasą? Ojej, na to nie wpadłam, chociaż akurat przeglądałam babskie magazyny i chyba bym zauważyła taką czerwoną pozycję. A gdzie można to kupić w internecie, bo teraz długo nie będę w Polsce sad Jakie wydawnictwo wydało książkę?
    • szczeciniankawpoznaniu Re: Pola Hart 10.11.11, 12:22
      Znalazłam informację, że książkę wydaje Wydawnictwo Elipsa, ale to wydawnictwo nie ma swojej strony internetowej... sad Co za porażka. Chyba nie uda mi się kupić tej książki.
      • moleslaw Re: Pola Hart 10.11.11, 21:12
        A może postaraj się ją wygrać np. tu: http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=pola%20hart%20%22seks%2C%20lunch%20i%20warszawskie%20garnitury%22%20&source=web&cd=3&ved=0CDQQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.milionkobiet.pl%2Fkonkursy%2Fwygraj-ksiazke-poli-hart%2C4107%2C1%2Ca.html&ei=ty-8Tu-kJazb4QT08uEt&usg=AFQjCNES6wckI6_BaUipfxhIbqCEdG84wA
        • moleslaw Re: Pola Hart 10.11.11, 21:13
          Widzę że nieaktywny link ale wpisz tytuł książki i konkurs na milionkobiet.pl i wyskoczy smile do 16 masz czas
          • moleslaw Re: Pola Hart 13.11.11, 16:18
            Jest u nas też a czy Bluszcz jako taki ma stroę int. może tam można dostać?
            • szczeciniankawpoznaniu Re: Pola Hart 14.11.11, 09:56
              Bluszcz ma akurat stronę w przebudowie... Może rzeczywiście wezmę udział w tym konkursie. smile
    • szczeciniankawpoznaniu Re: Pola Hart 17.11.11, 09:49
      No i dopadłam książkę w czasie krótkiego pobytu w Gdańsku smile Książka jest zgrabnie napisana, bez zbędnych opisów i przeciągań fabuły. Zdecydowana i ciekawa główna bohaterka opowiada ze swojej perspektywy o tym jak wpada na genialny w swej prostocie stworzenia Erotic Ladies Club. Za prostą fabułą kryją się jeszcze ciekawe przemyślenia wyzwolonej (?) kobiety. Co mi się bardzo podobało to świetnie nakreślone postaci, szczególnie kobiece. Nie ma jakieś waginalnej solidarności. Potrafi wetknąć szpilę kobietom.

Czuję potencjał na drugą część smile
      • moleslaw Re: Pola Hart 19.11.11, 10:06
        Cieszę się że się udało smile
        • szczeciniankawpoznaniu Konkurs! 19.11.11, 15:05
          A jak ja się cieszę! Aż się zechciałam podzielić tą świetną pozycją! Można ją wygrać tu:
          dziewczynabezmatury.blogspot.com/2011/11/konkurs-recenzja.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka