jk3377 27.12.08, 15:26 objedzeni???? naczytani???? ja przejedzona(jakie to niezdrowe))))..)...poczytalam tez ale nie tyle co bym chciala...prawie cale swieta w gosciach, a tak przy nich nie wypadalo hahhaah...3 cz dziwic szwai od mikolaja czeka i juz niedlugo ja zaczne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llidkao Re: I jak tam po świetach?????? 27.12.08, 15:43 Miałam o to właśnie zapytać, ale pomyślałam sobie, że Mole takie zaczytane po prostu są i nie mają czasu tu zajrzeć... Ja też deczko przejedzona jestem, no i wreszcie - wyspana. Książki mam w zasięgu ręki Teraz czytam "W ogrodzie pamięci", zapada się w nią człowiek całkiem... Odpowiedz Link
nsc23 Re: I jak tam po świetach?????? 28.12.08, 09:26 Llidkao, Jezeli podoba Ci sie W Ogrodzie Pamieci siegnij tez po Kontemplacja i zdrdzony swiat. Ja wlasnie skonczylam czytac i bylo piekne. A w swieta przeczytalam Dziecko ulicy i zaczelam O Pieknie Zadie Smith. Odpowiedz Link
llidkao nsc23 28.12.08, 11:41 Nie znam książek, które polecasz. Pytanko mam: czy też mają charakter biografii lub sagi? Autora(-rów)pamiętasz? Odpowiedz Link
nsc23 Re: nsc23 29.12.08, 20:08 'Kontemaplacja i zdradzony swiat' to rozmowa (niepamietam czyja) z profesorem Swiezawskim. Nie jest saga, ale prof Swiezawski bardzo duzo wspomina swoje dziecinstwo, rodzine, malzenstwo, przewija sie rowniez wiele znanych postaci - mnie abolutnie wciagnelo i wydaje mi sie, ze klimat podobny do Ogrodu pamieci wlasnie. Odpowiedz Link
ls48 Re: I jak tam po świetach?????? 27.12.08, 18:19 Ja też siedzę nad 3 częścią Dziewic... Zaczynam po raz drugi ponieważ nialam długą przerwę i sie pogubiłam. A Ogród pamięci to książka o ktorej marzę, ale jeszcze jej nie mam Odpowiedz Link