Dodaj do ulubionych

Uniwerek Adama Mickiewicza...;-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 19:48
Ludziska... napiszcie jesli jestescie stamtad, chcialabym sie dowiedziec czy
warto tam sie wybrac... ;-)!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Uniwerek Adama Mickiewicza...;-) IP: 195.205.111.* 07.03.04, 21:46
      wart-ale zalezy na jaki kierunek:) a co cie interesuje?
      • Gość: kasik19 Re: Uniwerek Adama Mickiewicza...;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 17:04
        Na biotechnologie...;-) A Ty studiujesz tam?? Na jakim kierunku??
    • Gość: aga Re: Uniwerek Adama Mickiewicza...;-) IP: 195.205.111.* 08.03.04, 21:27
      ja jestem na lingwistyce stosowanej-czyli filologia-wiec troche nie to co cie
      interesuje :)
      • Gość: metia Re: Uniwerek Adama Mickiewicza...;-) IP: *.tvk.wroc.pl / *.tvk.pl 09.03.04, 01:06
        i jak jest na tej ligwistyce stosowanej? bo rozwazam wybranie sie tam?
    • goplanka Re: Uniwerek Adama Mickiewicza...;-) 10.03.04, 20:56
      jezeli biotechnologia, to warto, akurat przenoszą uniwerek /wydział biologii/
      na Morasko, więc się załapiesz na nowe labolatoria. Sama zastanawiałam się nad
      Gdańskiem i nad AR poznańską (mają bardzo dobry sprzęt, u nas bioreaktora na
      oczy nie zobaczysz), ale nie żałuję, że wybrałam UAM. Można się asekurować
      biologią molekularną, gdyby egz. wstępne się nie powiodły, mają bardzo podobny
      plan studiów. Warto :-)))))).
      pozdrawiam :-)
      • Gość: j. Re: Uniwerek Adama Mickiewicza...;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 20:55
        NIE WARTO!!!
        • merella Re: Uniwerek Adama Mickiewicza...;-) 07.06.04, 00:38
          Gość portalu: j. napisał(a):

> NIE WARTO!!!
          warto, warto
    • Gość: aga-->metia Re: Uniwerek Adama Mickiewicza...;-) IP: 195.205.111.* 18.03.04, 01:20
      kilka postow nizej opisalam lingwistyke-poczytaj sobie :) ale ogolenie..nie
      polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka