Dodaj do ulubionych

dziwna historia w 25 LO...

14.01.06, 16:39
Czy to prawda, że Małek z 25 LO w Poznaniu uczyła w jakiejś szkole wuefu?Jeśli
tak to dlaczego ją wylali i za co i z jakiej szkoły??Boże co to za
kobieta...Szkoda słów.

P.S Gdyby głupota umiała latać, to ona latałaby jak gołębnica....
Obserwuj wątek
    • Gość: zork Re: dziwna historia w 25 LO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 01:02
      wf-u ??

Nie.
      Uczyła biologi w jakimś LO i ją wyrzucili. Chyba.
      • kawa_zbozowa1 Re: dziwna historia w 25 LO... 15.01.06, 09:55
        No własnie, ja czytałam na jakims forum że uczyła wuefu,,,
        Ale jeśli to nieprawda, a prawda jest jak mówisz że uczyyła bioli i ją wywalili,
        to ciekawe czemu ją wywalili???

P.S.Chodzisz do 25 lo???
        • Gość: zork Re: dziwna historia w 25 LO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:56
          Pytałem się koleżanki.

Informacja potwierdzona jest taka, że Małek uczyła biologii w MM.
          Wersja oficjalna głosi również, że sama odeszła, bo do XXV LO miała bliżej.

Do XXV LO nie chodzę chodzi siostra
    • Gość: gość Re: dziwna historia w 25 LO... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.01.06, 21:25
      w MM nie uczyła biolci ani innego przedmiotu wspomniana pani
      • kawa_zbozowa1 Re: dziwna historia w 25 LO... 21.01.06, 12:50
        No własnie mi sie wydaje że ona uczyła weufu w 6 LO.Zresztą taki wątek był
        kiedyś na forum, jakos tak przed wrzesniem.Zreszta ona sama mówiła że jak uczyła
        wuefu to dziewczyny mialy ,,pyski" pozdzierane...
        A zresztą ja tam nie wiem....daltego załozyłam ten wątek...
        • Gość: baba Re: dziwna historia w 25 LO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:37
          nie uczyła nigdy w 6 lo
      • Gość: zork Re: dziwna historia w 25 LO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:32
        A moja siostra mówi że profesor która uczy ich polskiego ( Chodziła do MM )
        miała lekcje właśnie z panią Małek. Więc informacja jest na 100% pewna ;)
        • Gość: ktos tam Re: dziwna historia w 25 LO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:06
          na 1000% uczyla w MM. sama sie do tego przyznaje. niestety nei podaje powodu.
          ale zgadzam sie ze nie jest normaln osoba. dla mnie nie ma zadnych zasad. same
          wyniki matury pokazaly ze mnie zle ocenila.jest jedyna osoba ktorej naprwde zle
          życze.pozdro.
          • Gość: xxx Re: dziwna historia w 25 LO... IP: *.au.poznan.pl 12.07.06, 14:18
            byla pracownikiem naukowym Akademii Rolniczej
            • Gość: kamila Re: dziwna historia w 25 LO... IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:32
              no fakt ma bliżej do 25 bo ona mieszka chyba na oś.Pod Lipami, widziałam ją tam
              pare razy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka