Gość: Rafał IP: 109.243.136.* 05.05.10, 18:18 Chciał bym poznać waszą opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: 81.219.91.* 07.05.10, 19:53 piekarnie czego? chleba, bułek? ciasta? Myślę, że przyjęła by się piekarnia swojskiego chleba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: 89.231.150.* 08.05.10, 12:34 W Chełmnie przed wojną piekarnie były na każdej ulicy teraz mamy jedną na polnej i przedewszystkim brakuje nam wszystkim szacunku do Polskiego chleba .Gdzie ona miała by się znajdować? i jaki asortyment zamieżałbyś produkować? Jestem ciekaw Powodzenia w marzeniach i realizacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.10, 15:34 Powiedzie sie jak make dostaniesz za free z CARITASU jak te z Czarza STAN- MAR czy jakos tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: 109.243.93.* 13.05.10, 20:41 Myślę ze to by byl strzal w 10tke ! Powodzonka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chełmno Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: *.tvgawex.pl 15.05.10, 12:09 przyjeło sie, a napewno juz jak byś wieczorem sprzedawał ciepły chlebek to kolekji zapewnione :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eee Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: 89.231.149.* 15.05.10, 18:00 Jak ktoś wyżej wspominał Kasztaniarnia by się przydała.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: 109.243.151.* 15.05.10, 19:58 Dziękuje za wasze opinie i miłe słowa. Na mój asortyment składał by się swojski prawdziwy chleb, bułki, rogale Czekam na dalsze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: *.tvk.torun.pl 15.05.10, 20:15 za dużo tego jest- popłyniesz...wiem bo mam doświadczenie na dużo większym i bogatszym rynku - w Toruniu i okolicach...nie ten kierunek ale jak chcesz to próbuj ale upadek może boleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiufiu Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: *.chelmno.mm.pl 16.05.10, 10:08 w końcu jakaś wypowiedź z którą się zgadzam... poprzednie były chyba za bardzo optymistyczne. rynek piekarni jest dosyć dobrze obstawiony, ludzie mają zaufane piekarnie i myślę, że to nie takie łatwe się wbić na rynek. a tak swoją drogą to ja zawsze myślałem, że jak chleb się nazywa, że jest swojski to znaczy, że jest zrobiony przez kogoś we własnym domu, a nie z wypieku w piekarni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał do imiennika IP: *.147.240.225.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.10, 11:32 w Polsce bylo (dwa lata temu to badanie zrobiono) dwa razy tyle piekarnii ile potrzeba w kraju o takiej powierzchni i liczbie ludnosci, nie wiem czy do dzisiaj upadla ta polowa ale watpie, czyli przed piekarniami pewnie jeszcze kilka lat chudych, jesli masz tyle kapitalu aby to przetrwac to inwestuj, tylko po co isc przeciwko trendowi rynkowemu? znajdz bardziej dochodowy segment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusza Re: Chcę otworzyć piekarnie co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 10:05 a ja do konca sie z tym nie zgadzam :)...co z tego ze rynek piekarniany jest obstawiony ? jesli chleb bedzie dobry to przestanę kupowac inny np z Unislawia, Stolna czy Czarza. w dzisiejszych czasach konsument jest bardzo wybredny wiec jesli oferta autora tematu bedzie sie wyrozniac to dlaczego mialoby mu sie nie udac ? Odpowiedz Link Zgłoś