Gość: ojciec IP: *.tvgawex.pl 29.05.10, 07:26 Czy ktoś wie dlaczego w przedszkolu Brzdąc są nowe pracownice? Poszedłem ostatnio po syna a tam nowa pani. Ile można zmieniać? Ciągle zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KMWTW Re: nowe osoby w brzdącu IP: *.centertel.pl 29.05.10, 09:52 każdy pracownik ucieka z tego beznadziejnego przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: nowe osoby w brzdącu IP: 89.231.149.* 30.05.10, 19:46 z tego co wiem to kadra powiekszyla sie ze wzgledu na to ze kilka pracujacych tam pań jest na zwolnieniu lekarskim... gdyby nie to rozwiazanie to ciekawe kto pilnowalby naszych dzieci... poza to gratuluje Pani dyr. tak dobrej placówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nail Re: nowe osoby w brzdącu IP: *.centertel.pl 31.05.10, 01:03 to prawda. Pani dyrektor robi naprawdę wiele żeby rodzice byli przekonani że oddają dzieci do dobrej placówki i byli zadowoleni ze swojej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ojca Re: nowe osoby w brzdącu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:45 Ojciec. A nie możesz po prostu zapytać w przedszkolu co się dzieje? Ja Wam się dziwię - tak niby dbacie o swoje pociechy, wyrażacie święte oburzenie - ale tylko na forum, incognito. A poza tym - czy to jedyne przedszkole w Chełmnie? Jak Ci się nie podoba to przenieś dzieciaka i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala:) Re: nowe osoby w brzdącu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 11:42 Łatwo się czepiać. Ja widziałam nową panią w grupie córki, ale całkiem sympatyczną.Mała za nią przepada, a to chyba najważniejsze :) Zawsze dodatkowe ręce do opiekowania się moim dzieckiem. Ja tam jestem zadowolona, a jak coś mnie niepokoi to rozmawiam z dyrekcją. Jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: nowe osoby w brzdącu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 11:51 A nie ma w Chełmnie innego przedszkola? Tak się czepiacie jednego, moje dziecko w calineczce też ma kolejną panią i nikt o tym nie pisze. Ważne że dzieci mają opiekę i że się dobrze czują. Tatuś raczej nie spędza z tą panią całego dnia jak dzieci.Czasami warto się zastanowić nad sobą zanim się poruszy jakiś wątek.. drogi tato. Odpowiedz Link Zgłoś