Dodaj do ulubionych

Radny Dzikowski dał plamę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.10, 13:56
Ostatnio słuchałam radia pik w audycji o Chełmnie Panie radny niech pan się wstydzi nie umiał pan
wymienić kilku firm które funkcjonują na terenie miasta , To co pan robi w tej radzie chyba za
statystę. Dobrze ze wybory już blisko.
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: 89.231.150.* 03.09.10, 14:48
      To nie pierwszą! Niektórym to pewnie trzy kadencje za mało, żeby dorośli do roli w na jaką ich
      skazał przypadkowy los.
      • Gość: :) Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: 89.191.152.* 03.09.10, 15:02
        to chyba żart że nie umiał wymienic kilku firm:):):)Jako nauczyciel był najlepszy w moim życiu.Miał
        swój dzienniczek i pisał plusy i minusy a że czesto sie ,,zgłaszałem'':)to ciągle łapałem minusy
        5minusów to była pała.Pozdrawiam Panie Grzegorzu!!!!
      • Gość: radzio Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 18:15
        dzikowskiemu już dziekujęmy - daj nam od siebie odpocząć -
        choć ciezko będzie bo 500 stówek co miesiąć leci na konto
    • Gość: fuck Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 15:20
      Nie dziwię się, w Chełmnie wszystko padło i nie ma firm. Kto ma dobrą pamięć, to
      wymieni: MHD, STW, PTHW, Sp.Inw., Sp. Ml. Betoniarnia,Zakł. Wikl., GS, PBK,
      Rozl. Wód gaz., PeKUM, Herbapol, Cech Rzemiosł, Polmozbyt,Transmeble, FAM {3
      tys.}, Ursus {800}, PKP, PKS ZGKiM,a w powiecie 5 GS, Cukrownia, Unamel,POM itp.
      • Gość: znawca Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.tvgawex.pl 03.09.10, 19:52
        pocaluj go w dup*, nie wiesz w jakiej komisji siedzi, bo nawet nie wiesz jakie w
        urzedzie funkcjonuja, to pytanie nie tyczylo sie jego"teczki", przyjdz na sesje
        i sprobuj sie lepiej dowiedziec o kogo ci chodzi, bo jemu braku kompetencji
        zarzucisz nie mozesz, mimo ze urodzil sie w zielonej gorze, zna chelmno lepiej
        niz ty, bo przygotowywal i to z sukcesem do konkursow wiedzy o chelmnie, a ty
        zeby nie wikipedia nie mialby-mialabys pojecia kiedy nadano chelmnu przywilej
        lokacyjny!!!
        • Gość: gosc Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.10, 20:12
          Stary ten Dzikowski to nie jest wart zeby go w du...e kopnac i wszystko na ten temat i jeszcze
          jedno szkoda buta bo sie zasmrodzi a ten Dzikowski to trzyma paluszek w d...e panu od fikolkow
          powodzenia
      • Gość: synek Do Fuck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 23:45
        Unamel padł? To jakim cudem zajadam się ciągle sałatką szwedzką (jedną z lepszych jaką jadłem) z tej firmy? Może jakieś szczególy?
    • Gość: say Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.tvgawex.pl 03.09.10, 21:47
      Głosowałam na niego a teraz się tego wstydzę!!!
      Słyszałam w radio Pik jego wypowiedział że nie wie jak jest z rynkiem pracy w
      Chełmnie bo mieszka tu od 20lat!!!!!!?????????????
      Żałosny historyk - kompromitacja dla radnych i dla Chełmna!!!!!!!!!!
      • Gość: obserwator Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.chelmno.mm.pl 05.09.10, 20:45
        Uważam,że to fajny, wyważony i kompetentny facet.
        Wielki sympatyk sportu i kibic KS Chełminianki.
        Pozdrawiam Panie Grzegorzu.
        • Gość: Pinio Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.tvgawex.pl 05.09.10, 21:57
          No tak historyk może dobry ale na radnego niedouczony ,a czemu niedouczony bo nie stąd To nie
          ma już u nas mądrych ziomków ?
          • Gość: obserwator Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.chelmno.mm.pl 06.09.10, 08:49
            Jeżeli już uważacie,że człowiek dał plame-to niech kazdy w swoim sumieniu sobie odpowie ile razy
            sam dał plame. Krytykę trzeba zacząć zawsze od siebie,ale my mamy taką mentalność,że lubimy
            sobie pojeżdzić na drugiej osobie.
            A ja pozdrawiam Pana Grzegorza.
            • Gość: lenka Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 10:02
              Ja tez pozdrawiam pana Grzegorza ale niech juz sobie da spokój z polityką te 1000 zł go nie zbawi Niech robi to co umie najlepiej .
              • Gość: Rafał Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.146.110.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.09.10, 23:08
                nie słyszałem tego co mówił ale jeśli radnego oceniacie po jednej wypowiedzi i to dla mediów (więc nieznany jest kontekst całej wypowiedzi itp) to żałosne trochę, oceniać to można na podstawie całej kadencji i co zrobił dla naszego miasta,
                a przy okazji czy był on w grupie która tak parła do szybkiego zasilenia kasą miejską dyletanckiej budowy obwodnicy?
                • Gość: Henio Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 11:05
                  Fako a kto tu oobwodnicy mówi to nie ten wątek Dał plamę i tyle
    • Gość: pol Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 13:50
      A co się dziwić. To radny z ugrupowania burmistrza który głosuje tylko tak jak burmistrz sobie tego życzy.
      • Gość: bolo Re: Radny Dzikowski dał plamę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 14:40
        A do diabla z tymi radnymi albo emeryt albo nauczyciel przeciez im zalezy tylko aby dorzucic pare zlotych do emeryturki albo pensji nauczyciela a reszte maja w nosie plus przewodniczacy plus burmistrz sami nauczyciele i dlatego tak mamy w miescie ktore powoli umiera daje to do myslenia aby w nadchodzacych wyborach sie zastanowic kogo wybieramy i co mozemy od wybranego oczekiwac chyba ze nadal ma byc marazm jaki panuje w miescie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka