07.10.10, 09:06
czy był ktoś w Hoplandzie??
Jaki jest cennik i kiedy i w jakich godzinach jest otwarty??
Obserwuj wątek
    • Gość: HOPEK ROZTROPEK Re: hopland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 14:53

Tak było się . 4zł za 30min. (zalezy od dnia )
      Ja a raczej MALEŃSTWO zadowolone.
      cena przyzwoita
      polecam ale raczej dla młodczych dzieci tz. tak do 5lat jak na moje oko.
      • tomek-1233 Re: hopland 07.10.10, 17:16
        ale mam jeszcze jedno pytanie w jakich godzinach jest czynny, a szczególnie od której w niedziele??
        • Gość: gosiak Re: hopland IP: 81.219.90.* 19.10.10, 18:53
          otware od poniedzialku do niedzieli od 10-19. Od piątku do niedzieli inne cenny płacisz 1 zł.wiecej.Jest promocja 1 godz.9zł,a dwie 13zł
          • mycch Re: hopland 20.10.10, 02:56
            Jeśli chodzi o opłaty: należy pochwalić, że nie trzeba od razu deklarować czasu - wystarczy wykupić pierwszą godzinę, potem można dopłacić tyle co w cenie "promocyjnej" (każada kolejna godzina wychodzi taniej).
            I potwierdzam - raczej dla maluczkich. Dla starszych (ale nie za wysokich!) jest jedynie duża trampolina.
            • Gość: ktr Re: hopland IP: *.centertel.pl 20.10.10, 09:58
              Fajna jest ta sala zabaw. Naprawdę godne polecenia miejsce dla maluchów.
              Aby interes wypalił i klientów było dużo bo szkoda by było żeby to miejsce zniknęło z powodu słabych obrotów.
              • dekorator01 Re: hopland 05.11.10, 15:16
                prawdopodobnie tylko do końca roku będą mogły się w nim dzieci bawić ze względu na frekwencję
                • dekorator01 Re: hopland 05.11.10, 15:18
                  tak samo jest z aerobikiem na zajęciach 0 ludzi a to tylko 10 zł pełna godzina z profesjonalną instruktorką
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka