Gość: Szukam IP: 89.108.242.* 18.10.10, 09:30 Poszukuję pracy w Chełmnie lub okolicy. Mam 21lat, mam wykształcenie średnie. jestem uczciwy, Szybko się uczę. Proszę nie robić sobie żartów czekam na konkretne oferty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cch Re: Praca IP: *.tvgawex.pl 18.10.10, 11:45 do obierania cebuli potrzebują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 188.33.159.* 18.10.10, 12:14 Ja potrzebuję czegoś na etacie. Coś z czego się utrzymam. Bez urazy ale 25gr/kg to ile przez dzień zarobisz? 20zł? Aktualnie mam pracę tyle że w Ostaszewie w japońskiej firmie. A chcę czegoś na miejscu czegoś normalnego. To tak na marginesie żeby nie było że szukam pracy a nie mam chęci do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: Praca IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.10, 12:25 Ferdek a w pośredniaku byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 188.33.159.* 18.10.10, 12:29 Prosiłem aby nie robić sobie żartów.... Tylko poważne osoby proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: Praca IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.10, 12:57 ale jaki żarty? wiesz.. szukac roboty na forum.. to albo prosic sie o "jaja" albo typowa desperacja... zacznij od posredniaka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 89.108.233.* 19.10.10, 08:26 Myślisz że nie przeglądam ofert Chełmińskiego urzędu pracy? codziennie przez internet przeglądam. Tylko czasem mam wrażenie że na tych kartkach tylko datę zmieniają bo niektóre ogłoszenia widnieją już pół roku i dłużej. Jeśli nie masz nic mądrego do odpisania na forum to zachowaj to dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: Praca IP: *.ip.netia.com.pl 19.10.10, 08:36 Moja rada i mądre słowa - to rusz swoje 4 litery sprzed monitora... hmm pol roku powiadasz? Lidl? Inter? Stokrotka? - a sorry tego to chyba nie bylo nawet w UP... Albo w sumie siedź sobie i dalej szukaj pracy przez forum - jednego konkurenta do miejsca o prace dla bardziej zaradnych i pomysłowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 188.33.23.* 19.10.10, 09:20 Póki co mam pracę od ponad roku na pełen etat. Więc nie śpieszy mi się . Jak mam wziąć byle co to dzięki wielkie. Może ty lecisz na byle co ale ja nie. Dostałem odpowiedź na wysłane CV ze stokrotki na stanowisku Magazynier. I co? Przeszkolą i zwolnią po tygodniu jak w Intermarche? Szukaj sobie sam ofert w których robią z ludzi idiotów. Mnie takie coś nie bawi. SEE YOU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: Praca IP: *.ip.netia.com.pl 19.10.10, 09:52 Na chwile obecna to ty robisz idiotę z siebie... szukając "poważnej roboty" na forum... Ale masz do tego prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Praca IP: *.ip.netia.com.pl 19.10.10, 09:54 aPoza tym.. na jakie ty stanowisko liczyles... majac znikome doswiadczenie + tylko albo aż średnie wykształcenie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 109.243.35.* 19.10.10, 10:41 A wy co po studiach wszyscy tak?? he he żal mi was ludzie. Bo to jak szukam to moja sprawa. Jeśli nie macie nic mądrego do napisania to nie odpisujcie najlepiej. Aktualnie zarabiam w granicach 1600zł brutto. Ale to nie jest szczyt marzeń dlatego szukam. Jeśli ktoś ma łeb na karku to i bez doświadczenia znajdzie pracę. Tym bardziej że atutem młodej osoby jest fakt, że szybko się uczy. i Tak właśnie jest ze mną. Bardzo dobrze znam angielski, oprócz wykształcenia średniego posiadam wyuczony zawód, kończę kurs prawa jazdy. To są właśnie rzeczy cenniejsze niż doświadczenie. Wiecie co się bardziej dzisiaj liczy? ZNAJOMOŚCI. Także proszę was nie odpisujcie jak nie macie nic do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 11:19 Szukasz pracy? W CCH? Utopia. Żal mi ciebie, niepoprawny optymisto! Praca skończyła się wraz z okresem tzw. "komuny", (popytaj emerytów). Pozostaje Anglia, Irlandia, Włochy, rozejrzyj się i pomyśl realnie. "Dobrze płatna" praca to w warunkach chełmińskich abstrakcja. A Chełmno ginie, nic się nie rozwija, regres,coraz mniej mieszkańców, niedługo będzie Zadupie Dolne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 188.33.15.* 19.10.10, 11:28 Jestem realistą dlatego SZUKAM , ale jednocześnie pracuję. Fakt Chełmno się kurczy zarówno społecznie jak i przemysłowo. Ale wyjazd nie jest lekarstwem na wszystko.. Narazie na pracę nie narzekam. Tylko te dojazdy no i 4-brygadowy system.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Praca IP: *.tvgawex.pl 19.10.10, 11:28 jesli myślisz ze w chełmnie zarobisz kokosy to sie mylisz tu to tylko mozesz zarobić do 1000 zeby miec więcej liczy sie doświadczenie i wykształcenie ale sory po pracy w sharpie czy innej takiej nie bedziesz zraz prezesem w chełmnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 188.33.15.* 19.10.10, 11:37 Nie pracuję w Sharpie. Poza tym kto wyżyje za1tyś miesięcznie? Sam czynsz opłać do tego rachunki, i oczywiście jedzenie. Ja teraz zarabiam 1600brutto i wydaje mi się na panujące realia troche mało. Co do doświadczenia to się nie zgodzę że jest potrzebne. Mając doświadczenie jak to piszesz masz też wyrobione nawyki, które mogą nie odpowiadać twojemu szefowi. A ja jestem młody i można mnie nauczyć wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Praca IP: *.tvgawex.pl 19.10.10, 11:44 no to życze szczęscia w poszukiwaniu pracy w cch gdzie zarobisz wiecej niz 1600brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 188.33.15.* 19.10.10, 11:48 a czy wg ciebie kolego to jest szczyt marzeń dostać 1tyś złotych???? To masz bardzo cienkie priorytety wg mnie. Ja po szkole i więcej dostałem. a Teraz to moja 2 praca i już 1600brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Praca IP: *.tvgawex.pl 19.10.10, 12:00 uwazaj bo na serio więcej zarobisz w cch zwłaszcza jak jesteś mlody Młodym to trudno w cch o prace Zwłaszcza ze w cch nie ma dobrych zakładów pracy bo co niektóre juz zbankrutowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Praca IP: *.tvgawex.pl 19.10.10, 12:02 zaraz dostaniesz stanowisko prezesa millenium albo pko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 188.33.15.* 19.10.10, 12:08 Ale jesteś Pusty i głupi zarazem. Po co piszesz wogóle na forum co? Prosił cie ktoś o odpisywanie na posty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca IP: 83.238.158.* 19.10.10, 12:16 a jakie masz wykształcenie? po jakiej szkole średniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@ Re: Praca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.10, 09:10 Zadziwia mnie podejście ludzi do tematu. Dlaczego ktoś nie może szukać pracy na forum? Wychodzi na to , że tutaj nikt pomocy nie udziela. czy forum służy tylko do smarowania tyłka innym, oraz do wypisywania głupot? Co złego jest w tym, że ktoś chce uczciwie znaleźć pracę? Może jak by chciał kupić jakieś dragi to by otrzymał sporo ofert.Czy w naszym kraju nie ma normalnych ludzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Praca IP: 188.33.116.* 20.10.10, 10:37 Wychodzi na to że Chełmno nie może posiadać normalnego forum bo zawsze się trafi jakaś czarna owca. Gorzej jak tych czarnych owiec jest całe stado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Praca IP: *.xdsl.centertel.pl 21.10.10, 10:39 Brawo!!! Świetna wypowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Praca IP: *.tvgawex.pl 21.10.10, 17:04 Otóż to,że niema normalnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś