Dodaj do ulubionych

LOKAL do wynajęcia

IP: 89.231.150.* 10.01.11, 19:24
Hej wszystkim!
Chciałabym się dowiedzieć od Was drodzy w jakiej cenie można wynająć lokal w Chełmnie o powierzchni ok 15m2
-na ul Grudziądzkiej
-Runku
-ulicach podmiejskich np. Dworcowa, Wodna, Rycerska itp
Proszę o waszą pomoc! Mogą to być przybliżone koszty
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: LOKAL do wynajęcia IP: *.tvgawex.pl 10.01.11, 20:09
      w takiej lokalizacji spodziewaj sie czynszu w granicach 3 tysiecy , moze mniej jesli wogle bedzie jakiekolwiek tak male pomieszczenie jak 15m
      • Gość: ha Re: LOKAL do wynajęcia IP: 92.23.152.* 10.01.11, 20:35
        3 tys. za 15m troche przesadziles chyba
        • Gość: gosc Re: LOKAL do wynajęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 20:55
          Chyba Cie facet porabalo 3000 za 15 m a czy podlogi sa zlocone?
          • Gość: chelmno Re: LOKAL do wynajęcia IP: *.tvgawex.pl 10.01.11, 22:52
            po pierwsze to na grudziadzkiej nie ma lokali 15 m.
            jesli są to wieksze.

pozatym 3000 zl cie smieszy ?
            to znajdz taniej, a jak znajdziesz to przyjdz do mnie z umową najmu to dam ci do reki od samego siebie 3000zl :) nic do stracenia nie masz .
            no moze za 2500 cos znajdziesz ale szczerze mowiąc wątpię.
            Sam dzierżawię na rynku pomieszczenie ok 35 metrow i co miesiac dostaję za najm 3200zł.
            W jakim ty swiecie zyjesz czlowieku ? za darmo bo sie nalezy - ten ustroj juz tutaj nie panuje.
            wlacz sobie legendy PRL
    • Gość: Jerzy Re: LOKAL do wynajęcia IP: 89.231.149.* 10.01.11, 21:56
      Jeśli jesteś zainteresowany małym lokalem na Grudziądzkiej to napisz podając nr kontaktowy. Podaję maila: nabuko14@interia.pl na pewno oddzwonię.
      • Gość: skłodowska Re: LOKAL do wynajęcia IP: *.146.127.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.01.11, 22:21
        Na Os.M.C.Skłodowskiej jest mały lokal podobno około 1500 zł
    • Gość: crazy Re: LOKAL do wynajęcia IP: *.tvgawex.pl 10.01.11, 23:40
      Miałem niedawno taki sam dylemat szukałem szukałem i nic. Ceny w Chełnie za nieruchomości są z KOSMOSU !!

Grudziądzka od 3 do 8 tyś. Poboczne uliczki od 800 zł do 2 tyś. Wszystko sam wynajm do tego dochodzą opłaty. Na wodnej dawniej gdzie był Totolotek Pani mi powiedziała 2700 :D to powiedziałem że ma szukacć dalej głupich za takie pieniądze. Podarowałem sobie nasż mieścine i pojechałem do Bydgoszczy, 2 dni szukania i znalazłem za 600 zł w centrum miasta (3 min do PKSu) + 400 zł opłaty lokal o powierzchni 30m2. Jak powiedziałem pani z biura nieruchomości ile u nas lokale chodzą to powiedziała za 8 tyś zł to można miec w Bydzi na Gdańskiej lokal 120m2. Więc o czym wogóle my tu mówimy.

Chełmno to jedna wielka dziura a do tego jest tu cholernie drogo.

Z takim podejściem nic tu długo się nie utrzyma.
      • Gość: stachu z kijewa Re: LOKAL do wynajęcia IP: *.tvgawex.pl 10.01.11, 23:46
        Trzeba sie cenić a nie sprzedawać za pół darmo jak bydgoskie tyfusy :)

a tak na poważnie to w chełmnie jest masakra.
        ceny kosmiczne a tak szczerze mowiac to tu nie ma kto kupowac bo wszyscy przedsiebiorcy marze sobie probuja wymyslac rownie kosmiczne i tak sie kolo zamyka razem z interesem trafia w łeb.
        cch miasto zakochanych ta?
    • Gość: bolek Re: LOKAL do wynajęcia IP: *.tvgawex.pl 11.01.11, 15:34
      dzisiaj szedłem przez rynek i grudziune i widzialem chyba z 5 lokali do wynajecia ale ceny nie znam , a lokale rozne od malych do duzych pierwszy na rynku po kwiaciarni, pozniej na grudziunie po jubilerze, dalej po butach kolo bylego marsa, i jeszcze gdzies zapomnialem ale sam bylem w szoku ze tyle jest miejsc to chyba syndrom kryzysu
      • Gość: arek Re: LOKAL do wynajęcia IP: *.tvgawex.pl 11.01.11, 15:48
        chelminskim biznesmenom w gaciach sie poprzewracalo za taki sam lokal w swieciu za wisla dostanie cos tanszego a ludzi wiecej i maja wiecej w portfelu chelmno schodzi na psy taka jest prawda
        • Gość: gosc Re: LOKAL do wynajęcia IP: *.chelmno.mm.pl 11.01.11, 22:19
          Ceny najmu lokali w Chełmnie spadają . Owszem były masakrycznie wysokie jakiś czas temu ale to nie właściciele windowali złotówki tylko sami najmujący. Przede wszystkim w okresie kiedy banki szalały i szukały miejsca na swoje placówki. W tej chwili brakuje inwestorów w mieście i jest szansa że coś się trafi fajnego za rozsądne pieniądze. 15m2 na Grudziądzkiej to jedynie część lokalu jako podnajem ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka