Dodaj do ulubionych

Cyfrowy Polsat

IP: *.chelmno.mm.pl 08.02.11, 21:38
TELEWIZJA CYFROWA
Aż 3 miesiące bez opłat
montaż zestawu satelitarnego za 3 zł
(zestaw antenowy HD, antena, konwerter, łącznik)
Abonament telewizyjny już tylko 39,90 zł

Więcej informacji; Tel. 693-217-857
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 09.02.11, 20:53
      Naciagacze. Polsat nigdy nie wysylal swoich ludzi to trzecia firma co kase chce zarobic, a nawet oferty nie umie przedstawic
      • Gość: os.kopernika Cyfrowy Polsat IP: *.chelmno.mm.pl 10.02.11, 16:26
        kolego dziś się korzysta z obsługi przedstawicieli handlowych którzy maja o wiele lepsze promocje niż stacjonarny punkt sprzedaży. wystarczy zadzwonić i się zapytać... ja osobiście skorzystałem i jestem zadowolony montaż miałem na drugi dzień. jakość HD super.
    • Gość: cch Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 10.02.11, 20:56
      ile wynosi abonament po promocji, na jak długo macie umowe i czy na tv kineskopowy tez mozna załozyć???
      • Gość: cch wodna polsat IP: *.chelmno.mm.pl 12.02.11, 09:49
        Oczywiście ze możesz do zwykłego kineskopowego podłączyć co prawd a to nie będzie jakość HD ale na pewno lepszy odbiór niż kablówka (analog). a jak ktoś ma LCD, LED lub plazmę to obraz bajka . i wszystkie najlepsze kanały sportowe ;)
    • Gość: jak Re: Cyfrowy Polsat IP: 89.231.150.* 11.02.11, 15:38
      Niee tam wole zwykla kablowke
    • Gość: talerz Re: Cyfrowy Polsat IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 13:49
      Cyfrowy Polsat to chyba największy badziew jaki dostępny jest na rynku. Pakiety są po prostu śmieszne a ceny to chyba z kosmosu za nie znależli. Porownajcie sobie z n-ką to co w cyfrowym polsacie jest za dopłatą w n-ce jest w pakiecie startowym za 48zł przez CAŁY CZAS UMOWY a nie 3 miesiące, WIĘKSZOŚĆ płatnych kanałow w Cyfrowym Polsacie jest ZA DARMO w n-ce.
      • Gość: do talerz Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 12.02.11, 14:39
        ale w n-ce nie ma zadnego polsatu... no tak widziałem ceny cyfrowego polsatu i ceny za te dekodery...
      • Gość: cch kwiatowa Re: Cyfrowy Polsat IP: *.chelmno.mm.pl 12.02.11, 17:29
        polsat to złoto za talerz nie płacisz za montaż nie płacisz za dekoder jak wszędzie trzeba zapłacić, 3 miesiące za darmo wszystkie pakiety.... a kanały HD masz w pakecie za 39,90 to żadna kwota za odbiór cyfrowy i HD tym bardziej że ludzie w multimedii za kablówkę (analog) płacą 43,99 !
    • Gość: ? Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 12.02.11, 15:04
      Polsat jest super gdyby tylko w ofercie mieli za darmo hd.
      • Gość: 123 Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 12.02.11, 16:06
        w telewizji n nie ma polsatu.....
        • Gość: w Re: Cyfrowy Polsat IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 16:27
          jestescie sto lat za murzynami.polsat juz jest w N
          • Gość: asdf Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 12.02.11, 16:57
            jak jakos nie mam polsatu w n
    • Gość: talerz Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 12.02.11, 19:42
      N-ka pakiet podstawowy przez całą umowę 48zł daje nam
      Pakiet Info:
      TVN, TVN24, TVN W-wa, TVN HD, BBC HD, TVP1, TVP2, TVP HD, TVN 7, TVN METEO, TVN CNBS, TVN RELIGIA, TVN INFO, TVP POLONIA, TV PULS, TV S, TV 4, FOX LIFE, TVP1 HD
      Pakiet Filmowy:
      MGM HD, FILM BOX, UNIVERSAL CHANEL, SCI-FI, COMEDY, AXN HD, AXN SCI -FI, AXN CRIME, WOJNA I POKÓJ, KINO POLSKA, TCM, FOX HD, FAMILY, FAMILY SERIALE.
      Kultura i nauka:
      DISCOVERY HD, DISCOVERY HISTORIA, DISCOVERY, DISCOVERY WORLD, DISCOVERY SIENCE, ANIMAL PLANET, TVP KULTURA, NAT GEO WILD HD, ANIMAL PLANET HD, KNOWLEDGE HD
      Sport:
      NSPORT HD, EUROSPORT HD, EUROSPORT 2 HD, TVN TURBO,TVP SPORT, ESPN AMERICA, SPORT CLUB, SPORT CLUB +, ORANGE SPORT INFO
      Dzieci:
      BABY TV, DISNEY CHANEL, JIM JAM, CARTOON NETWORK, BOOMERANG, NICKEODELON, DISNEY XD, DA VINCI, CBEEBIES
      Muzyka i moda:
      TVN STYLE, TLC, MTV HD, MTV, MTV ROCK, VH1, VIVA, 4FUN TV, FASHION, ESKA TV, DISCOVERY INVESTIGATION, REBEL TV, MANGO, BBC ENTERTAIMENT, BBC LIFESTYLE.

Oto POLSAT i jego boata oferta po ustaniu promocji :) czyli po 3 miesiącach
      POLSAT, POLSAT HD, TVN, TVP, TVP 2, POLSAT 2, TV4, TVN7 FILM POLSAT, POLSAT SPORT, JIM JAM, POLSAT CAFE, POLSAT PLAY, TVP INFO, POLSAT NEWS.......... i to by było na tyle hahahaha Gratuluję panu z Kopernika udanego zakupu na 3 miesiące ale przecież szybko przyszli założyć hahahaha, miłego oglądania przez pełne 3 miesiące pakietu FAMILIJNEGO który nie ma tyle kanałów co N-ka w pakiecie podstawowym :)

• Gość: cch Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 12.02.11, 22:33
        czyli lepiej opłaca sie wziac n? no ale nie ma polsatu czu jest polsat w n bo juz nie wiem
        • Gość: Bartek Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 15.02.11, 13:42
          Nie ma Polsatu. Wiem, bo mam n-kę.
      • Gość: MS Re: Cyfrowy Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 21:30
        Mam Polsat Cyfrowy- pakiet familijny.Płacę miesięcznie 39,90 zł bez umowy -mogę w każdej chwili zrezygnować. W tym pakiecie są:Polsat ,Polsat News,Polsat2, Polsat Play, PolsatCafe,TVP1, TVP2, TV4,TVN ,TVNSIEDEM,PolsatSport ,PolsatSportExtra,Eurosport, PolsatFILM,AXN, ComedyCentral, TCM, FOX,DisneyChannel, Disney Playhauce,DisneyXD, Polsat Jim Jam, Cartoon Network ,Discovery,Discovery World, Discovery Science, National Geografic, National Geografic Wild, Animal Planet, Zone Reality, TVNTurbo, TV Biznes, TVN24,TVN Meteo, Superstacja, TVP Info, TVS, Travel, TLC, TVNSTYLE, TVP KULTURA i kilka innych polskich stacji. Nie mam dekodera HD.
        • Gość: Brzozowa Re: Cyfrowy Polsat IP: 89.231.148.* 18.02.11, 20:41
          a od 1.03.2011 wchodzi jeszcze ; MTV Rocks, Nickelodeon Junior, Nickelodeon HD, HBO2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax2 HD TVP HD, TVP Seriale oraz TVP Historia, a dekoder HD jak i najnowszy PVR (nagrywarka 320 GB) również dostępny ! polecam . Największa platforma cyfrowa w Polsce i internet 4G !
    • Gość: a Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 16.02.11, 22:27
      jaka kaucja za dekoder ?
      • Gość: cch Re: Cyfrowy Polsat IP: *.tvgawex.pl 17.02.11, 12:43
        teraz w n jest polsat musisz zap[ytac tam skad brałes bo jest w pakiecie polsat...
    • diabelskipomiot Re: Cyfrowy Polsat 20.02.11, 18:00
      Smutna prawda jest taka, że klienci masowo przechodzą do cyfry w związku z możliwością bezkarnego zerwania umowy z polsatem za skasowanie bbc, a cyfra przygotowała dla nich ofertę przejściową
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka