Dodaj do ulubionych

czarny kot /jamajka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 20:06
wiem ze temat juz stary, ale tak z ciekawosci: dlaczego czarny kot juz nie istnieje???? nie bywalam tam czesto ale lokal mial swoj klimat. Teraz otworzyli tam jakis smieszny klub "jamajka". Ostatnio jak sie tam wybralismy ze znajomymi w piatek ok godziny 10 bylismy pewni ze nie znajdziemy tam miejsca dla siebie, alee w klubie byly totalne pustki a obsluga ogladala TV. Moim zdaniem czarny kot byl oplacalny dla wlasciciela bo zawsze w eekendy bylo tam trudno o miejscowke bo ludzi w pip.
Oddajcie nam kota!
Obserwuj wątek
    • Gość: ks Re: czarny kot /jamajka IP: *.play-internet.pl 28.04.11, 21:39
      taaaaaaaaa ja jak wchodziłam ze znajomymi do kota to tam dopiero były pustki, jeżeli już się coś działo to wpadali dresiarze i zawsze się komuś dostało. Wjamajce często są koncerty/ imprezy z djami ale czasem też jest lipa wtedy idzie się tam gdzie się coś dzieje
      • Gość: bywalec Re: czarny kot /jamajka IP: *.tvgawex.pl 29.04.11, 03:03
        no tak większości brakuję kota i wnoszenia swojego alkoholu. dzięki takim ludziom ten lokal upadł.
      • Gość: ala Re: czarny kot /jamajka IP: *.play-internet.pl 29.04.11, 10:45
        A ja twierdzę, że w Jamajce jest OK. To jest normalne, że bywalcy krążą po klubach. Jest czas na ten lub tamten i tak w około. Nie ma reguły na to. Sama bywałam w Kocie dość często i widziałam jak wnosili własny alkohol, no to z czego właściciel miał utrzymać Kota. Teraz jest to chyba nie możliwe i nie ma gó...arstwa i dresiarzy. Imprezy są chyba najczęściej w mieście i z kulturą, ja nie narzekam.
    • Gość: tomi Re: czarny kot /jamajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 11:58
      kota nie ma fakt faktem super club rege firma buhaha ale takie dymy co tam odchodziły a w jamajcecw... centek jeszcze pracuje....
      • Gość: an Re: czarny kot /jamajka IP: *.chelmno.mm.pl 29.04.11, 20:38
        byłam tam i ten klub to straszne bagno!!! inaczej nie da nazwać się tego miejsca, smród, czystością też nie grzeszy...a te stoły pooblepiane;/ na stole stało chyba z 20 pustych butelek i to na wszystkich, nikomu tam się nie chce sprzatac a te ubikacje... to już jest poracha totalna.. same ćpu**i dymu tyle ze siekere mozna powiesic w powietrzu:) szok
        • Gość: Nina Re: czarny kot /jamajka IP: *.play-internet.pl 29.04.11, 22:49
          Ty chyba jesteś z konkurencji. A co nie idzie???????? Widocznie brudno u Ciebie.
          • Gość: Gosc Re: czarny kot /jamajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.11, 12:45
            Ja odwiedzam lokale i moge to potwierdzic ze w Jamajce jest b. brudno wszystko sie klei od brudu a fe zrobcie cos z tym bajzlem to moze beda chodzic
            • Gość: Nina Re: czarny kot /jamajka IP: *.play-internet.pl 30.04.11, 15:05
              Ty gość, gość jesteś jakiś chyba pokemon albo zbliżony. Jestem na tym forum od dłuższego czasu i widzę, że wypowiadasz się w każdej kwestii, bardzo często nie mając pojęcia o tym o czym piszesz. Generalnie bije od "ciebie" złość, jad, zazdrość, krótko mówiąc smród z gęby i odbytu. Nic "tobie" nie pasuje, chyba nie lubisz ludzi. Może ta "twoja" nienawizć spowodowana jest kalectwem tak umysłowym jak i fizycznym poprzez bycie w młodości "tzw. ofiarą losu inaczej popychadłem w szkole, którą może ukończyłeś a może nie. Reasumując jesteś naj zwyklejszym dup..em, czyli pospolitą gnidą.
              Nie próbuj podszywać się pod inne pseudonimy, jak robisz to do tej pory bo "twój" smród czuć z daleka.
              • Gość: GOSC Re: czarny kot /jamajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.11, 17:33
                Nina a ty smierdzaca szm..to pocaluj mnie w koniec kregoslupa a nienawisc to tak sie pisze a ja bede chodzil do lokali gdzie chce i wydawal o nich opinie swoje a chyba jestes wlascicielka tego smrodu ze tak o to gowno wojujesz pa pa
                • Gość: Nina Re: czarny kot /jamajka IP: *.play-internet.pl 30.04.11, 18:18
                  Ty flejo nauczycielska, nie pisze się "bende" a pisze się będę. Nie pouczaj innych gnido chełmińska jak sam jesteś matołem i krytykantem. Anonimowość daje siłę, prawda? szczególnie tym popychanym w dzieciństwie.
                  • Gość: GOSC Re: czarny kot /jamajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.11, 19:50
                    Ty jeszcze na domiar wszystkiego nie potrafisz czytac analfabetko wez wyluzuj gdzie tam masz napisane bende do szkoly dzieweczko
    • Gość: obserwer Re: czarny kot /jamajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 19:48
      Po wpisach widać kto tam bywa...A jeżeli jest brudno, to na to jest SANEPID.Ot i wszystko w temacie.
      • Gość: Nina Re: czarny kot /jamajka IP: *.play-internet.pl 30.04.11, 20:18
        Gorzej "ty" nawet nie napisałeś "bende" a napisałeś " bede". Czy ty ukończyłeś v klasę Sp. Pokemonie ty faktycznie jesteś- nie tego - a ponadto gnida wulgaris.
        • Gość: GOSC Re: czarny kot /jamajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.11, 21:48
          Skonczylem z Toba dyskutowac bo jestes glupsza niz gow,,,o mojego psa
          • Gość: cyk Re: czarny kot /jamajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 19:28
            na tym forum nie da sie poruszyc tematu zeby ktos sie nie pociskal. Dajcie sobie ludzie spokoj, kazdy glupi potrafi byc madry jesli nie rozmawia z kims twarza w twarz. I te bluzgi, obelgi i pociski nie swiadcza o waszej odwadze tylko o braku kultury.

Dobra wracajac do tematu,
            Mi tam w kocie sie podobalo, bardziej niz teraz. nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje ale teraz to dopiero chodzi tam gowniarstwo, a jesli ktos chce wbic ze swoim alko to chyba nigdzie nie ma problemu, bo po torebkach przeciez nie trzepia.
            A z reszta moze i teraz nie jest tam zle ale jesli ktos kilka razy byl w kocie i trafil na dobra ekipe to wie o co mi chodzi, zal mi po prostu ze taki klub juz nie istnieje.

A jak sobie przypomne kota kilka dobrych lat temu....ahh lezka sie w oku kreci;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka