Dodaj do ulubionych

uwaga intermarche

IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 19:55
w intermarche jest sprźedawany napoj beź daty źbysźko ponadto degustacja jego rownieź ostrźegam bo nic ź tym nie robia po mojej interwencji ponadto bylam chora po tym wiec ostrźegam!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość cch Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 20:04
      to dlaczego nie wziąłeś tego napoju i nie poszłeś z tym do sanepidu myślę ze powinny zareagować
      • Gość: klient Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 20:35
        pewnie źe posźlem
        • Gość: a fe Re: uwaga intermarche IP: 89.231.149.* 19.11.11, 17:34
          To po co schlewasz jakieś zlewki, które ci dają? Darmocha tak wychodzi. Jeszcze 'zbyszko' ten ixi w płynie.
          • Gość: neo Re: uwaga intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 12:36
            Intermarche podzieli los Stokrotki wiecej tam obslugi jak klientow ...problem nie lezy w przeterminowanym "zbyszko" tylko w cenach ktore nie porazaja. Klienci to zazwyczaj garstaka ludzi z osiedla tak sadze, bo parking zazwyczaj swieci pustkami ...no chyba ze daja cos za darmo :D
            • Gość: 569 Re: uwaga intermarche IP: *.tvgawex.pl 20.11.11, 13:51
              jak na Chociszewskiego otworzą Biedronke to Intermarche długo nie pociągnie
              • Gość: hhh Re: uwaga intermarche IP: *.tvgawex.pl 21.11.11, 03:58
                autor wątku pisze byłam chora a następny post poszłem pomijając że powinno pisać poszedłem jak już... sama ta różnica płci wskazuje że ktoś tu chce oczernić kogoś... że też nikt nie ściga ludzi za pomówienia... pewnie wtedy każdy by się zastanowił zanim by napisał...
                • Gość: bob Re: uwaga intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 08:41
                  faktycznie masz racje....ktos ma chyba problemy z okresleniem swojej plci(ups)
                  • at31sta Re: uwaga intermarche 21.11.11, 19:11
                    Albo ktoś zmienił płeć.
                  • Gość: ktoś Re: uwaga intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 11:58
                    Już samo ' ź ' zamiast ' z ' daje do myślenia (poszłem-hahahaha)
                • Gość: klient Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 14:37
                  jesli ma sie dowody to nie sa to pomowienia
                  • Gość: Gość Re: uwaga intermarche IP: *.tvgawex.pl 21.11.11, 20:00
                    pokaż te dowody
                    • Gość: ........... Re: uwaga intermarche IP: *.tvgawex.pl 21.11.11, 20:18
                      chorym niekoniecznie jest się od wypicia kubeczka napoju... może to było coś innego niekoniecznie tego napoju z inter... po co psuć opinię skoro to pomówienie? masz dowód to idź do gazety albo TV z tym... tu na forum nic nie zdziałasz skoro to faktycznie prawda w co wątpię...
    • Gość: klient Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 22:15
      w iner jest zawsze dużo ludzi, może nie tyle ile w biedronce bo tam jest najtaniej "NIBY" ale ma klientów, którzy cenią sobie jakość, miłą obsługę i czystość czego nie można powiedzieć o innych marketach w chełmnie. Sam jestem klientem intermarche i najlepiej mi się robi tutaj zakupy, jest duża przestrzeń, świeże wędliny i pieczywo! A to, że czasami zdarzy się coś przeterminowanego to człowiek nie jest nie omylny!!!!!! Idzcie sobie do biedronki, i sprawdźcie ile tam produktów jest przeterminowanych. Oczernić jest łatwo i pójść za tym co ludzie mówią, widocznie ktoś nieżyczliwy chce zaszkodzić intermarche, ale to się nie uda, bo już bardzo duże grono ma satysfakcje robiąc tam zakupy. Ktoś kto tak nie lubi robić zakupów, to źle, tamto źle to niech sobie idzie gdzie indziej a nie narzeka, bo to już się nudne staje.
    • Gość: bart Re: uwaga intermarche IP: 89.238.45.* 21.11.11, 22:25
      to polecam zakupy w Biedronce tam na pewno jest wszystko świeże haha.
      Prosto z Hiszpanii i Portugalii haha.
      W interze tak jak w naszych Polskich sklepach mam pewność że dorabiam rodaków a nie kapitał zagraniczny.
      • Gość: magda Re: uwaga intermarche IP: 89.231.150.* 21.11.11, 22:35
        tak się składa, że w biedronce na pewno nie znajdziecie niczego po dacie ważności, tam wszystkie produkty, którym zbliża się koniec terminu są po prostu zdawane ze sklepu-wiem bo pracuję:)
        • Gość: ja Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 22.11.11, 09:59
          dobra dobra ha ha ha
          • Gość: ........... Re: uwaga intermarche IP: *.tvgawex.pl 22.11.11, 21:39
            klient pierw oczerniasz inter a następnie piszesz tak:

A to, że czasami zdarzy się coś przeterminowanego to człowiek nie jest nie omylny!!!!!! Idzcie sobie do biedronki, i sprawdźcie ile tam produktów jest przeterminowanych. Oczernić jest łatwo i pójść za tym co ludzie mówią, widocznie ktoś nieżyczliwy chce zaszkodzić intermarche, ale to się nie uda, bo już bardzo duże grono ma satysfakcje robiąc tam zakupy.

zastanów się co ty piszesz bo już się sam(sama) gubisz... co do innych marketów skoro sklep jest dyskontem i ma ogromny obrót to czasem ciężko każdy kartonik usuwać na bieżąco... co do biedronki nigdy nie znalazłem nic po terminie... a co do pieczywa musi być ono świeże bo co dzień na wieczór nie ma pieczywa a na drugi dzień rano widzę dostawę... pomijam pieczywo typu tosty itp bo mają dłuższy termin ale takiego też się nie znajdzie po terminie... tak więc osobo podpisująca się jako klient i podająca się raz za chłopaka raz dziewczynę prosił bym pierw pomyśl i ujmij dobrze to co zamierzasz przekazać bo te zdawkowe wypowiedzi przeczące sobie są póki co śmieszne i nie zamierzam nikogo obrażać czy urażać ale... hehehe
            • Gość: pracownik Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 10:14
              a widzieliscie jak pieczywo w biedronce jest przywozone:bulki luzem w samochodzie co kierowca musi zbierac do koszy,a w inter bulki piecza na bierzaco zawsze swierze i cieple.NIECHCESZ NIEROB ZAKUPOW A NIE OCZERNIASZ
              • Gość: kasia Re: uwaga intermarche IP: *.tvgawex.pl 23.11.11, 12:15
                W biedronie bułki przywożą w brudnych skrzynkach to samo chleb i niestety ładują je brudnymi rękoma na półki . A ten chleb to wata bez smaku
              • Gość: do pracownik Re: uwaga intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 20:37
                na milosc boska !!! "na bieŻąco zawsze swieŻe" nie pisz wiecej ;)
            • Gość: klient Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 14:44
              ty masz coś nie tak z głową, bo każdy może podpisać się klient, więc weź się ty zastanów, bo inteligencją to nie zabłysłeś. I tylko mnie ie rozśmieszaj że IP jest to samo bo jak byś nie wiedział, to początek IP jest ukryte pod gwiazdką!!!! Zapewniam cie, że klient i klient to dwie różne osoby. Może ty masz rozdwojenie jaźni hihih
              • Gość: klient Re: uwaga intermarche IP: *.tvgawex.pl 23.11.11, 21:45
                do postu wyżej przeczytaj ze zrozumieniem pierwsze 3 posty !!!! pierw jako ona potem ktoś że mogła iść a 3 post wskazuje na tą samą osobę co pierwszy post odpowiada że poszedł już w rodzaju męskim !!! a w biedronce nie pakują na sklepie bułek gołymi rękoma bo nie mogą z obserwacji sypią prosto z kosza albo biorą worek na ręce jak by brali rękoma to sanepid by się tym zajął... ale każdy widzi wady w kimś tylko szkoda że nigdy w sobie... co niektórym proponuję ruszyć 4 litery i pierw przejść się po marketach a później oceniać a nie każdy wali w ciemno żeby opinię zepsuć...
                • Gość: klient Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 08:08
                  ale klient ktory nie umie okreslic swojej płci nie pisał nic o biedronce ip jest inne
                  • Gość: mno Re: uwaga intermarche IP: *.tvgawex.pl 24.11.11, 23:17
                    IP: *.play-internet.pl wszędzie takie jest a to z gawexu to ja pisałem trzeba czytać ze zrozumieniem...
                    • Gość: BOSKA Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 19:28
                      To prawda co piszą o dostawach pieczywa do 'BIEDRONKI'.Co rano przechodzę tamtędy do pracy także widziałam,że bułki i chleb wysypane z koszy są tam ponownie wrzucane i sprzedawane.Robię zakupy w INTERMARCHE każdego dnia i jestem zadowolona z tamtejszych produktów.Jeśli komuś się nie podoba to nie musi przychodzić do żadnego z tych marketów...
                      • Gość: xxx Re: uwaga intermarche IP: *.tvgawex.pl 25.11.11, 21:00
                        każdy zawsze widzi ale w oczy nie powie... skoro widzisz to idź zgłoś... nagraj a nie wypociny piszecie tu... wątpię że takie pieczywo jest przyjmowane... ale każdy pretekst i wymysł jest dobry do oczernienia... proponuję się czymś zająć... szydełkowanie sprzątanie do pracy iść bo połowa widzę się nudzi i pisze bzdury...
                        • Gość: klient Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 23:30
                          w odp na temat pomowien dostalam pismo od sanepidu w ktorym wyraźnie jest napisane na napoju brak daty minimalnej trwałosci wiec chyba to nie byly moje wymysly jak co niektory pracownik mysli ...nadmieniam napoje obecne w sklepie sa datowane wiec jest ok.uklon w strone tych co niektorych...
                          • Gość: gość Re: uwaga intermarche IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.11, 10:51
                            Skończ najpierw podstawówkę. Naucz się czytać i pisać poprawnie i dopiero wtedy szukaj dat ważności...
                            • Gość: klient Re: uwaga intermarche IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 14:29
                              brawo dla obrońcy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka