Dodaj do ulubionych

mona - autorka od serca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 16:50
www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111227/INNEMIASTA03/562139600
Z artykułu można się dowiedzieć, jeżeli koledzy z GP znowu nie dokonali poprawki, że nasz szpital kupił za ponad 200 000 zł ECHOKARDIOGRAM, czyli wynik badania wykonanego echokardiografem. Na temat zakupu samego urządzenia - echokardiografu - ani słowa w tekście.
ECHOKARDIOGRAM - to wynik badania wykonanego przy użyciu urządzenia/aparatu o nazwie ECHOKARDIOGRAF. Ale to szczegół, w końcu co za różnica - on ukradł, czy jemu ukradli - ważne, że pisać każdy może - niestety.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: mona - autorka od serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 17:16
      Czas najwyzszy zeby Naczelny cos wreszcie zrozumial i wyjechal z ta Baba z dodatku GP na temat Chelmna to obciach ta cala Mona niech jedzie z tego miasta koncz kobito wstydu oszczedz sobie i mieszkancom tego zacnego miasta
      • Gość: monisia Re: mona - autorka od serca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.12.11, 21:00
        Kolejna wpadka Mony? Jakoś mnie to nie dziwi. Dziwi mnie natomiast jej rozbuchane ego. Miałem do czynienia z nią kilka razy i... nadskakiwanie vipom i pogarda dla reszty świata.
      • Gość: wyborowy Re: mona - autorka od serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 21:02
        Jak gazeta, tacy dziennikarze.
        • Gość: monalizzzzzzzza Re: mona - autorka od serca IP: 89.231.149.* 27.12.11, 22:28
          ahhh te jej teksty... ale dajcie jej luz, jest sie z czego posmiac
    • Gość: nieczytelnik Re: mona - autorka od serca IP: *.tktelekom.pl 28.12.11, 08:18
      Mona trzyma nadal ten sam poziom. Lepiej ona już nie umie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka