Dodaj do ulubionych

FAM-kolejne zwolnienia!!!

IP: 89.231.150.* 17.02.12, 15:41
Miało być tak pieknie,były obietnice lepszej pracy i placy i chyba na tym sie zakończy.Każdy kolejny prezes to samo obiecuje i nic sie nie zmienia na lepsze,wręcz przeciwnie.Znowu będą zwolnienia bo jeszcze za duzo kosztuje utrzymanie tylu pracownikow.A nasze kochana związki zawodowe z panem R. na czele nic nie robia z tym bo sie sami boja o wlasne stolki.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyxy Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: *.as13285.net 17.02.12, 16:19
      tam pracować to poprostu masakra -nie szanuje sie ludzi którzy dobrze pracują bo niestety biorą górę znajomości!!!!a co do rządzących to najwięcej do powiedzenia mają ci co guwno mieli troszeczkę się doroboli i pokazują kto tu rządzi-poprostu słoma z butów co niektórym wystaje!!!!
      • Gość: Kubuś Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 07:31
        Totalna porażka.W Stolter też zwalniają.Lipa się robi i tyle.Niema zamowień , tak się góra tłumaczy.Tylko dziwne jest to że jak zwalniają to zawsze najniższy szczebel w firmie czyli fizycznych pracowników.Może już czas aby pozwalniać ten siedzący na dupach motłoch typu ludzie z działu marketing ,biorących niezłą kase za posadke a przynoszących mierne efekty.Kupić im rowery i wywalić w teren załatwiać klientów.Tyle i pozdro.
    • Gość: xxx Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: *.play-internet.pl 18.02.12, 08:19
      A skąd wiesz o zwolnieniach?Pracujesz tam?Jakbyś pracował to byś wiedział kogo zwolnili.Oecny prezes robi bardzo dużo aby podźwignąc FAM z długów.I co mają do tych ludzi związki zawodowe.Nic.
    • Gość: rew Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 09:46
      Taki sztandarowy zakład rozłożyć,to trzeba mieć geniusz Solidarności.
      • Gość: elemele Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: 89.231.151.* 18.02.12, 19:25
        Jak zwiazki moga bronic pracownikow skoro jeden z przedstawicieli zarzadu zwiazku ma firme sprzatajaca. Myslicie ze on postawi sie prezesowi ????Wnioski nasuwają sie same . Sami sobie jestescie winni bo od lat wybieracie matołow a oni od lat siedza i tylko chronia swoje dupy .,bo zadni z nich fachowcy.jeden to wogole wyslowic sie nie umie. wiec jak moze was reprezentowac???? Lazi po miecie z futerałem i glupa pali
        • Gość: Pracownik Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: *.tvgawex.pl 18.02.12, 22:32
          Co wy możecie wiedzieć na temat zwolnień?Ja tam pracuje od wielu lat i zostałem kolejny raz doceniony{podwyżką},chociaż nikomu w dupę nie wchodzę.Widać,że potrafią docenić pracowników.Kto pracuje ten ma....Więc nie jest tak żle jak piszecie.
    • Gość: nie z famu Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: *.tvgawex.pl 19.02.12, 15:04
      firma ma przynosić zyski a nie utrzymywać pracowników.
      to chyba logiczne jest - takie sa prawa ekonomi.
      firma prywatna wlasciciel robi co uwaza za najlepsze rozwiazanie.
      jak ktos traci prace to sie to temu komus oczywiscie nie podoba.
      ale pamietajcie prosze ze to juz nie jest PRL i haslo :
      czy sie placi czy sie lezy to wyplata sie nalezy, lub to ja jestem dla firmy a nie firma dla mnie....
      juz dawno temu (23 lata wstecz) stracilo na aktualnosci.
      chyba nadal wielu tego nie rozumie.
      • Gość: kudak Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: 89.231.151.* 19.02.12, 15:39
        ssij kule
      • Gość: ;) Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: *.tvgawex.pl 20.02.12, 13:09
        czy się stoi czy leży ..........to dotyczyło urzędników i kierownictwa a nie ludzi fizycznych, nie powtarzaj wytartych sloganów ,tylko zapytaj się ludzi pracy!
        • Gość: as Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: *.tvgawex.pl 20.02.12, 20:41
          to skoro taka w tym famie jest bieda placa wam najnizsza krajowa, to po co tam pracujecie ?
          zmiencie prace. za te same pieniadze co w famie robote mozna dostac wszedzie !
          • Gość: fg Re: FAM-kolejne zwolnienia!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.12, 21:28
            ktoś to nareszcie powiedział
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka