IP: *.xdsl.centertel.pl 02.07.12, 16:15
Moze wiecie cos o tej firmie ? moje dziecko od września idzie tam na praktyki i chciałabym wiedziec cos o tej firmie
Obserwuj wątek
    • Gość: vvv Re: Elterm IP: *.chelmno.mm.pl 02.07.12, 21:14
      Znam jednego z współwaściceli- bardzo mądry, uczciwy i szlachetny człowiek. Specyfiki pracy w firmie nie znam, ale jak wyżej wspomniałem prowadzona jest przez rozsądnych ludzi. Warto może podjechać i porozmawiać Pani mamo :)
      Zresztą zaraz na tym forum polecą małoobiektywne dziwne posty
      • Gość: on Re: Elterm IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.12, 17:05
        Bylem tam kiedyś uczniem panuje tam męska atmosfera :)
        chodzi o to ze jezeil pani syn to zlamas to współczuje juz mu teraz a jezeli jest wpozadku to bd mial tam bardzo dobrze : )
        • Gość: uczeń Re: Elterm IP: *.play-internet.pl 06.07.12, 07:50
          odbywałem tam praktyki i jeżeli się nie będzie domagać to niczego się nie nauczy prócz lutowania czy szlifowania , jako elektryczny zakład niczego się nie nauczą prędzej jako hydraulika jak zechcą niekiedy na fuchę zabrać syna , ale w wśród około 50 osób jak to było za moich czasów będzie ciężko synowi nauczyć radził bym zmianę zakładu półki się da.
          Ale jeżeli chce tylko odbyć praktyki formalnie , to miejsce jest ok tylko przez pierwszy rok rano i popołudniu będzie sprzątał stale szatnie i ubikacje.
          • Gość: goscv Re: Elterm IP: *.tvgawex.pl 06.07.12, 15:49
            co ty chlopie za glupoty gadasz .pracuje tam i chlopacy robia to co zwykly pracownik takze nauczyc sie nauczy tylko checi
        • Gość: negra Re: Elterm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 12:40
          w porządku czyt. jest fanem ziół, chemii i alkoholu.
      • Gość: Mk Re: Elterm IP: 94.101.30.* 16.10.24, 00:14
        Szkoda że młody , nie jest jak starszy właściciel
    • Gość: omega Re: Elterm IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.12, 19:38
      Ja tam tez odbywałem praktykę i się zgodzę z " uczniem " a ten co tam pracuje to na pewno " marys " siedzi z dupa i wpier... i gada swoje farmazony ale na ślusarni jest bardzo dobrze tam się czegoś człowiek nauczy a;le na elektrycznym to nie
    • Gość: Uczeń... Re: Elterm IP: 89.231.150.* 03.08.12, 22:42
      Jeśli pani chce wysłać syna do ELTERMU nie ma żadnych zastrzeżeń...tylko że na dział ślusarski...ponieważ tam się nauczy dużo więcej niż na dziale elektrycznym...Bardzo miła atmosfera i sprzyjające warunki...co do tej pracy też nie byłem pewien ale po tym czasie mogę szczerze powiedzieć że NIE żałuje :D Szef jest bardzo porządnym facetem i idzie się z nim dogadać w każdej sytuacji...ale najlepiej będzie jak Pani syn przyjdzie i sam się przekona...Praktyki zawsze może zmienić...Ja ogólnie POLECAM !!!
      • Gość: jaka Re: Elterm IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.12, 12:44
        Dowozic go będziesz musiała mamusiu codziennie, na woreczek z kapciami są wydzielone wieszaczki (ja mam ze słonikiem ale lŁukasz go czasami zajmuje).Śniadanka dobre, podwieczorki też, z obiadkami różnie... Kiedyś jak przewróciłem kolegę, to musiałem leżakowac 3 godziny. Długo by opowiadac... Ogólnie jest ok. Szkoda, że do wojska synek nie pójdzie. Tam to dopiero byłoby prze...
    • Gość: kwahu Re: Elterm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 12:39
      Jeżeli to zdrowy na umyśle chłopak, to wkrótce to się zmieni... Chora atmosfera, BRAK JAKIEGOKOLWIEK PRZYGOTOWANIA DO ZAWODU, spartańskie warunki. Jeżeli trafi na ślusarnię to możliwe, że przeżyje jakoś te 3 lata. Jeżeli trafi na elektryczny, to chłopak przeżyje traumę - współczucia.

Nie rozumiem po kiego grzyba ludzie idą tam na praktyki. Męczarnia...

• Gość: haha Re: Elterm IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.12, 01:42
        O cos na forum o moim miejscu pracy-praktyk xd
        ogl. to pani powiem ze jest pozytywnie jak sie potrafi gadać z ludźmi jak nie to jest trochę zle z ta osaba : ) a co do pracy to sie nie udzielam niech przyjdzie i sam obczai co i jak ; )
        do września ; p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka