Gość: incognito IP: 81.210.32.* 07.07.04, 16:06 Czy w naszym pieknym miescie możnaby było otworzyć sklep tylko z gram rogramami i akcesoriami komputerowymi??????? wszędzue patzrałem i jest ardzo mały wybór ww rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sese Re: sklep komputerowy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:44 Nie przejdzie. Jedyny sklep muzyczny upadl. Nie wiem czy ci sie uda z grami i programami. Watpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeGaL Re: sklep komputerowy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:50 :-) a kto kupuje oryginalne gry i programy ? oprócz mnie rzecz jasna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: sklep komputerowy IP: 81.210.32.* 16.07.04, 18:48 w gry nikt rozsądny w chełmnie się pchał nie będzie. powód: ludzie wolą poczekać (prawie wszyscy..) aż gierka się w gazecie za 15 zeta pojawi niż kupić org. za 60-120.. są też tacy którzy przeszli już całe gry jak tylko ukazały się w stanach (czyli ok 2-3 miesiące wcześniej niż w europie).. net daje duże możliwości.. ale niestety za org. nikt się nie obejrzy.. :( Odpowiedz Link Zgłoś