Gość: xxxxxxxx IP: 89.231.148.* 10.12.12, 20:52 tak jak w temacie, korzystał ktoś?:) można korzystać w większym gronie? jakieś ogólne informację poproszę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asienka Re: sauna w Zespole Szkół nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.12, 12:22 ta sauna jest super, zdecydowanie lepsza niż na wodniku, jedyny minus to że góra trzy osoby mogą iśc bo jest mała ale polecam bardzo :) nie ma porównania do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sparkler Re: sauna w Zespole Szkół nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.12, 12:42 Ja mieszkam na miejscu i nawet nie wiem że jest w ZS2 sauna, możecie mnie oświecić plis ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: sauna w Zespole Szkół nr 2 IP: 89.231.148.* 11.12.12, 21:03 A w weekendy też można korzystać i w przerwy świąteczne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: sauna w Zespole Szkół nr 2 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.12.12, 11:27 Chodziłam na te saunę niecałe 2 lata temu i złego słowa powiedzieć nie mogę. Co prawda jest to szatnia ze wstawioną drewnianą sauną (taką, co można sobie do domu wsadzić) i prysznicem. Jak się zapiszesz wcześniej to panie włączają ją przez Twoim przyjściem i już jest cieplutko jak się wchodzi. Nie jest to sauna parowa ale na podczerwień z leczniczymi światłami i radyjkiem (możesz przynieść swoje CD). Tylko wejdą tam max 3 osoby (w 2 to jest miejsce, żeby się położyć). Cena niska. Mi się podobało. Teraz już mam tam za daleko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: sauna w Zespole Szkół nr 2 IP: 89.231.148.* 12.12.12, 20:15 Super. Dziękuję za informację. Bardzo się przydały:) ale jak ktoś jeszcze chcę się podzielić wrażeniami to będzie świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś