Gość: adam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.12, 23:22 Podobno szukają tam do pracy, wie ktoś może jak tam jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Lotos Stolno IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.12, 18:25 Jak lubisz kiedy szef Cię wyzywa przy ludziach od złodziei itp. to możesz śmiało iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Lotos Stolno IP: *.free.aero2.net.pl 16.04.14, 07:40 mój kumpel tam pracował i pamiętam jak mówił, że kilka osób wyleciało tam za złodziejstwo jak chcesz tam iść to musisz przygotować się na to że jest tam dyscyplina i będą się czepiac jak bedziesz robił nie tak jak chcą ale ogólnie spko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sar Re: Lotos Stolno IP: *.static.cloud.centarra.com 17.04.14, 16:47 spoko, 12 na 24 , czyli zero wolnego , umowa zlecenie za prawie najnizszą( zero kuroniówki), zero urlopu , zero zmian na lepsze . Praca dla mlodych na 6 miesiecy , tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Lotos Stolno IP: *.free.aero2.net.pl 10.05.14, 22:15 dziwne ja tu pracuję i z tego co wiem to wszyscy mają umowe o prace. praca dwa razy po 12 godzin i 2 dni wolnego i tak leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEGA Re: Lotos Stolno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.14, 02:30 ciekaw jestem kim jest mój przedmówca skoro nikt z pracowników na pewno nie zrobił tego wpisu. ciekawe jest również to że w tym i w innym wątku dotyczącym pracy w w/w zakładzie wpisy pozytywne pisane są z jednego IP. a może to sam kierownik próbuję zmienić w ten sposób opinię o tym zakładzie pracy. a nie prościej i z korzyściami dla obu stron było by zacząć szanować podwładnych. pozdrowienia dla Pana S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M6 Re: Lotos Stolno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 00:12 pana s. już Nie ma. Wszyscy związani z tą stacją w większym lub mniejszym stopniu odetchnęli. <ten okres kierowania stacji niech pozostanie bez komentarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Lotos Stolno IP: 89.231.148.* 13.10.14, 23:42 pracodawce obowiazuje kodeks prac. jesli go nie przestrzega, po prost trzeba pojechac do inspektora pracy i sprawie ukreci leb. Odpowiedz Link Zgłoś