Dodaj do ulubionych

śledzący samolocik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 13:05
jak w temacie, samolocik zdalnie sterowany, pewnie z kamerką, nie wiecie kto go ,,puszcza" ????
Obserwuj wątek
    • Gość: CrazyM Re: śledzący samolocik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 23:32
      Napisz coś więcej (co ciebie interesuje) - nikt na pewno ciebie nie śledzi (chyba, że Policja) - latają albo "turystycznie" albo zarabiają na siebie.

Pozdrawiam
      • Gość: dada Re: śledzący samolocik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.13, 08:30
        ostatnio latał nad moim domem, widoczki mam fajne i chciałbym zobaczyc je z lotu ptaka,
        interesuje mnie też cena tej zabawki
        • Gość: ciekawy Re: śledzący samolocik IP: *.chelmno.mm.pl 11.06.13, 17:07
          Sam też chętnie bym się czymś takim pobawił i porobił trochę zdjęć z powietrza
          • Gość: CrazyM Re: śledzący samolocik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 22:45
            Z fotkami niema problemu - można zrobić, napiszcie zapytanie na emaila poczta@flyconcept.pl .
            Z "zabawką" gorzej - niestety to już tajemnica handlowa.

Pozdrawiam.
            • Gość: fy Re: śledzący samolocik IP: *.chelmno.mm.pl 13.06.13, 22:05
              wal sie z tym swoim samolocikiem-tajemnicą służbową czy handlową !!!! wielkie rzeczy poszperac w necie panie tajemniczy crazygeju
              • Gość: CrazyM Re: śledzący samolocik IP: *.play-internet.pl 14.06.13, 08:28
                fy - twój poziom inteligencji mnie przeraża. Dodatkowo poziom świadomości masz zerowy - pomówienia publiczne na forum, z którego można wyciągnąć IP i ruszyć twój zad do sądu.... Totalna głupota.

Odnosząc się do twojej wypowiedzi o szperaniu w necie - życzę powodzenia.
                Szperaj, rób i lataj. Jak już będziesz po - pochwal się, z chęcią zobaczę to twoje wyszperane pierwsze latadło.
                Ja po 3 latach budowy, nauki, i dopracowywania modelu - nie mam zamiaru po prostu "przekazać" tobie całej wiedzy.... ot tak.
                Podaj mi choć jeden powód - dlaczego niby miałbym to zrobić. Jeżeli podasz choć jeden, który mnie przekona - będziesz mógł dotknąć tą tajemniczą maszynę latającą , "ów śledzący samolocik" . :]

Pozdro dla normalnych Chełminiaków.
                www.flyconcept.pl
                • Gość: fy Re: śledzący samolocik IP: *.chelmno.mm.pl 14.06.13, 12:09
                  stuknij sie w łepetyne dzieciaku i nie strasz sądami głupcze
                  o co ci chodzi ?? ze napisalem crazygej??? to do sądu sie nadaje?? hehehehe nie rozwalaj mnie???
                  biegnij co sił w nogach i zobaczysz jak parskną śmiechem w tym sądzie bueheheh
                  a ten samolocik to wsadz sobie wiesz gdzie-w dupe!!
                  z tym tez pobiegnij do sądu i naskarż się ze ktos ci kazal cos w dupsko włozyc
                  a poziom inteligencji to zmierz najpierw sobie zanim zaczniesz komus wypominac
                  wal sie sam z tym gównem
                  powodzenia
                  • Gość: nowy Re: śledzący samolocik IP: 89.231.148.* 14.06.13, 14:53
                    Panowie, nie zapędzajcie się tak daleko, trochę kultury i wiedzy jak chce się robić takie "fikołki".
                    Fajnie, że skonstruowałeś, kupiłeś czy skopiowałeś taki przyrządzik i niech ci lata i ci pstryka fotki, ale i tu pojawia się ale... pstryka twoje fotki czy twojej laski, przyrodę, wodę i tym podobne anonimy, natomiast robienie zdjęć osobom trzecim , różnym obiektom nieturystycznym , wymaga ich zgody, jak nie chcesz załapać się na paragraf. Nie jesteś przedstawicielem służby publicznej mającej do tego uprawnienia ( często z resztą naginane),więc miej to na uwadze, Big Brader skończył się dawno temu a jego obecni naśladowcy ocierają się o kicz.
                • at31sta Re: śledzący samolocik 14.06.13, 20:31
                  Widziałem zdjęcia na stronie. Pomysł świetny, wykonanie świetne. Nic dodać nic ująć. Proszę się nie przejmować buractwem które z trudem trafia do wychodka. A jak już uda im się ta sztuka to i tak mają problem jak z niego korzystać.
                  • Gość: CrazyM Re: śledzący samolocik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 00:01
                    at31sta - dzięki za dobre słowo.

Chełmińskie buractwo nigdy się nie zmieni - było dno, jest i długo jeszcze będzie.
                    Nic tylko narzekanie i zasuwanie po zasiłki do MOPS'u. w międzyczasie "panicze" odpalą neta i komuś "dosrają" dla zasady...
                    Zapomniałbym o najważniejszej rzeczy :] należy im się wszystko za free i od ręki.. żenada.
                    • Gość: CrazyM Re: śledzący samolocik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 00:10
                      nowy - zapomniałem o tobie ..
                      Dobrze zacząłeś, lecz propozycja jest taka:

- Przestudiuj raz jeszcze obowiązujące prawo.
                      - Porównaj z aktualną sytuacją.
                      - Przeanalizuj swoją powyższą wypowiedź i napisz raz jeszcze.

Dobrze "zacząłeś" swoją powyższą wypowiedź - jednak na wstępie się skończyło.
                      • at31sta Re: śledzący samolocik 15.06.13, 16:53
                        Gwoli uzupełnienia. Z tego co mi wiadomo fotografować można wiele rzeczy i ludzi (z pewnymi wyjątkami). Natomiast co z takimi zdjęciami się robi to już odrębna sprawa. W wielu przypadkach konieczna jest zgoda na publikację, ale prawo wyraźnie precyzuje kiedy. Nie oszukujmy się przecież gdyby np. podczas kręcenia wiadomości pytać każdą przechodzącą osobę która weszła w kadr o zgodę to wówczas popadlibyśmy w paranoję.

A tak na marginesie. Sam miałem kiedyś taki pomysł, aby porobić kilka zdjęć Świeckiego zamku z góry, który prezentuje Pan na swojej stronie. Niestety zabrakło wiedzy, finansów i może trochę zacięcia. Pozostaje mi tylko fotografia naziemna :).
                        • Gość: FlyConcept Re: śledzący samolocik IP: *.play-internet.pl 19.06.13, 15:43
                          Witam
                          Dla zainteresowanych podsyłam kilka linków.

Obrazek 1
                          Obrazek 2
                          • Gość: Amator Re: śledzący samolocik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.13, 21:12
                            Bardzo prymitywne ma tylko 6 smigiel,Odsylam na amerykanska strone www.ebay.us do 1000$ mozna sprowadzic hektocopter 8 smigiel jest bardziej stabilny.Uniesie bez problemow do 2kg i pracuje z nawigacja GPS.
                            • Gość: FlyConcept Re: śledzący samolocik IP: *.play-internet.pl 20.06.13, 10:58
                              Amator - właśnie dlatego polecam lekturę wielowirnikowców.
                              Hexa = 6; Okto = 8

Twój wymieniony hektokopter to właśnie 6 silnikowiec.. hehe.

Pozdrawiam.
                              • Gość: do Fly Re: śledzący samolocik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.13, 21:00
                                Tak masz racje mialem na mysli oktocopter a patrzac na twoje zdjecie wyliczylem 6 smigiel i napisalem hektocopter.
                                • Gość: FlyConcept Re: śledzący samolocik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 06:41
                                  Witam.

Na fotce jest Okto
                                  Pozdrawiam.
                • Gość: kol Re: śledzący samolocik IP: *.direct-adsl.nl 14.10.13, 20:54
                  I ty jesteś normalny ,z wysokim ilorazem inteligencji
                  Prostak i tyle
    • Gość: bzzzz Re: śledzący samolocik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 20:22

.....
    • Gość: wer Re: śledzący samolocik IP: *.chelmno.mm.pl 10.10.13, 15:15
      k
    • Gość: zachecam Re: śledzący samolocik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.13, 23:15
      Drodzy Państwo, najwyraźniej Pan Mariusz chce przedstawić swoje hobby jako coś wyjątkowego, "tajemnicę handlową", wiedzę tajemną, wymagającą wybitnych umiejętności. Taki sport dla wybrańców. Pewnie to dobra droga by się dowartościować i jeszcze przy tym próbować zarobić. Tylko dobra dla kogo?
      W naszym pięknym kraju jest bardzo duża ilość modelarzy. Większość z nich to ludzie otwarci i mili, zatem nie zrażajcie się. Są to pasjonaci, którym zależy na propagowaniu swego pięknego hobby, nie na robieniu z niego "tajemnicy handlowej". Chętnie dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem, zarówno na lotnisku jak i w sieci. Takie grupy są np. w Bydgoszczy i Toruniu. Jest też sporo sklepów modelarskich, gdzie można zakupić materiały do budowy, podzespoły i gotowe modele. Także kamery. Chętnym proponuję zdobywać wiedzę i doświadczenie. Począwszy od prostych modeli. Nie taki diabeł straszny. Powodzenia!
      • Gość: ja Re: śledzący samolocik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 07:31
        Przygłupy z piaskownicy podbijają wątek zwrotami nikomu nie jasnymi typu "wr", "b", itd a "Ty" się dowartościowujesz jeszcze głupszymi wypowiedziami. Jaki poziom zatem reprezentujesz ? Niestety niższy od w/w.
        Zamiast chwilę pomyśleć, mam wrażenie że to właśnie tobie na czymś zależy..
        Proponuje melisę i środowisko owych pasjonatów.

Ehh - Polska... nic innego.
    • Gość: 1 Re: śledzący samolocik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 10:04
      1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka